Jacuzzi huren in Den Haag

2 aanbieders gevonden. De prijs verschilt van € 150,- tot € 150,- en hangt af van het formaat en de capaciteit van de jacuzzi.

Top 2 verhuurbedrijven

50 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Kom tot rust met een gehuurde jacuzzi in Den Haag

Ben of ken jij iemand die wel een ontspanningsmomentje kan gebruiken? Of organiseer je een groot tuin- of strandfeest en zoek je nog een echte eyecatcher? Huur dan een jacuzzi. Een jacuzzi is een bubbelbad waarin je kunt genieten van bubbels en hydrotherapiejets (waterstralen) die het comfort ten goede komen. Ook als bedrijf kun je natuurlijk een jacuzzi huren, bijvoorbeeld voor in een sauna en wellnesscomplex. Zorg er trouwens wel voor dat je de jacuzzi op tijd huurt, aangezien het water nog opgewarmd moet worden. In een jacuzzi passen ongeveer 5 mensen, tenzij je een XL versie huurt. Hier kunnen vaak wel 10 personen in.

Welke bubbelbaden zijn er te huur?

Jacuzzi’s komen in verschillende soorten en maten. Zo worden sommige jacuzzi’s geleverd met een isolerende cover die het water warm houdt, terwijl andere jacuzzi’s voorzien zijn van onderwaterverlichting. Ben je van plan om het bubbelbad op meerdere locaties te gebruiken of tussendoor te verplaatsen? Huur dan een opblaasbaar bubbelbad . Deze beschikt over een stevige rand, waar je op kunt zitten zonder dat deze inzakt. Als je een jacuzzi gaat huren, dan kun je verder ook letten de hoogte van de huurprijs, de borgkosten en de eventuele transportkosten. Kies je ervoor om de jacuzzi zelf te vervoeren? Dan is het slim om ook een aanhanger te huren. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van jacuzzi’s in en rondom Den Haag. Dus ook in bijvoorbeeld Scheveningen en Delft.