Jacuzzi huren in Zoetermeer

Samen relaxen in Zoetermeer? Huur een jacuzzi!

Woon jij in Meerzicht en wil je jouw partner verrassen met een jacuzzi in de tuin? Of geef je een te gek feestje in Seghwaert en zoek je een echte eyecatcher? Huur dan een jacuzzi en geniet van de bubbels en de waterstralen (hydrotherapiejets). Heb je een sauna en/of wellnesscomplex en is jullie eigen bubbelbad tijdelijk niet bruikbaar? Ook dan is het huren van een jacuzzi ideaal. Huur de jacuzzi trouwens wel op tijd, aangezien deze soms behoorlijk wattijd nodig heeft om het water op .. Lees meer

  • Waar:

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

te warmen. Ben je van plan om het bubbelbad op meerdere locaties te gebruiken of tussendoor te verplaatsen? Huur dan een opblaasbaar bubbelbad. De rand zal nog steeds stevig genoeg zijn om op te zitten.

Welke verschillende bubbelbaden zijn er te huur?

Zowel het formaat als de bijkomende extra’s kunnen per bubbelbad en per verhuurbedrijf verschillen. Sommige bubbelbaden bieden namelijk plek aan 5 personen, terwijl andere baden groot genoeg zijn voor 10 personen. Verder leveren een aantal verhuurbedrijven isolerende covers mee, waarmee je het water warm kunt houden als je er zelf niet in zit. Andere verhuurbedrijven leveren jacuzzi’s met onderwaterverlichting. Als je een jacuzzi huurt, dan moet jerekening houden met borg- en transportkosten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het bad zelf op te halen met een aanhanger. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van jacuzzi’s in en rondom Zoetermeer. Dus ook in bijvoorbeeld Gouda en Berkel en Rodenrijs.

Kenmerken en varianten van Jacuzzi

Aantal personen variërend tot 10 personen
Lengte variërend van 130 tot 250 cm
Breedte variërend van 180 tot 365 cm
Hoogte variërend van 76 tot 90 cm
Inhoud variërend van 570 tot 2.500 l