Jacuzzi huren in Zwolle

2 aanbieders gevonden. De prijs verschilt van € 99,- tot € 179,- en hangt af van het formaat en de capaciteit van de jacuzzi.

Top 2 verhuurbedrijven

50 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Samen ontspannen in een gehuurde jacuzzi in Zwolle

Zoek je een bubbelbad voor in een beauty en wellnesscentrum, omdat jullie eigen bad gerepareerd moet worden? Of organiseer je een tuinfeestje en wil je een echte eyecatcher neerzetten? In beide gevallen is het huren van een jacuzzi ideaal. Laat je gasten ontspannen en genieten van de bubbels en de heerlijke waterstralen (hydrotherapiejets). Ook als je je geliefde wilt verrassen na afloop van een week hard werken, biedt een jacuzzi de juiste ontspanning. Zorg dan wel dat je de jacuzzi op tijd huurt, want het kan soms best lang duren voordat het water opgewarmd wordt. Wil je een bad dat makkelijk te verplaatsen is? Ga dan voor een opblaasbaar bubbelbad. De rand van deze opblaasbare baden is stevig genoeg om op te zitten.

Verschillen jacuzzi’s per verhuurbedrijf?

Het antwoord op deze vraag is ja. Zowel het formaat als de meegeleverde accessoires verschillen per verhuurder. Gemiddeld passen er zo’n 5 personen in een jacuzzi, maar in de XL varianten passen vaak wel 10 personen. Wil je dat het bad tussendoor op temperatuur blijft? Let dan op de aanwezigheid van een isolerende cover. Ook zijn sommige jacuzzi’s voorzien van onderwaterverlichting. Ten slotte verschillen de huur-, borg- en transportkosten per verhuurbedrijf. Haal je het bubbelbad zelf op? Dan is het slim om een aanhanger te huren. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van jacuzzi’s in en rondom Zwolle. Dus ook in bijvoorbeeld Emmeloord en Meppel.