Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Foodtruck huren in Almere

Een foodtruck is te huren zonder personeel, met personeel of zelfs volledig verzorgd. Hierdoor verschilt de prijs.

Vergelijk 5 verhuurbedrijven

50 km
 • 5 km
 • 10 km
 • 25 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • FOODTRUCK HUREN ZONDER PERSONEEL?
  Landelijke levering v.a. 350,-
  v.a. 350,-
 • Soest v.a. 242,-
  v.a. 242,-
 • Maarsbergen v.a. 908,-
  v.a. 908,-
 • De Meern
 • Utrecht
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Hip en flexibel: huur een foodtruck in Almere!

Woon jij in Almere-Stad en organiseer je een beurs, braderie of festival? Dan wil je de bezoekers natuurlijk wel iets lekkers aan kunnen bieden. Huur daarom een foodtruck! Een foodtruck is eigenlijk een restaurant op wielen. Enorm populair en ze duiken steeds vaker op op onverwachte plekken. Het is mogelijk om volledig ingerichte foodtrucks inclusief personeel, eten en drinken te huren, maar je kunt ook een truck huren om zelf mee door Nederland te toeren. In dat geval kun je het beste gaan voor een truck die je zelf in kunt richten en waar je bijvoorbeeld je logo op kunt laten zetten. Rijden in een foodtruck doe je met rijbewijs B, tenzij je voor een hele grote wagen gaat. Dan kan het zijn dat je rijbewijs C nodig hebt. Informatie over de minimum leeftijd en het aantal jaar dat je in het bezit moet zijn van een rijbewijs vind je op de websites van de verhuurders. Op deze pagina vind je verhuurders van foodtrucks in en rondom Almere. Dus ook in bijvoorbeeld Zeewolde en Naarden.

Waarom verschillen de huurprijzen?

Verhuurbedrijven hanteren verschillende huurprijzen. Dit komt onder andere doordat de trucks zelf van elkaar verschillen. Denk aan de afmetingen, maar ook aan het model en de uitrusting. Sommige trucks zijn volledig ingericht en andere trucks kun je zelf inrichten, bijvoorbeeld door keukenapparatuur en aankleding er los bij te huren. Ook zijn sommige prijzen inclusief btw, terwijl andere juist exclusief btw weergegeven worden. Let trouwens altijd goed op de kilometerprijs. Soms hangt een lagere huurprijs samen met een hogere kilometerprijs. Als je veel gaat rijden met de truck is dit niet voordelig. Dan wil je juist dat deze kilometerprijs zo laag mogelijk is. Alle trucks zijn voorzien van een verkoopluik en meerdere elektriciteitspunten. Vergeet niet dat er ook energiekosten verbonden zijn aan het huren van een foodtruck. Veel plezier!

Kenmerken en varianten

 • Opties
  inclusief personeel en/of verzorgde catering

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Wat zijn de verschillen tussen de diverse foodtrucks?

  De foodtrucks verschillen voornamelijk in de geïnstalleerde apparatuur. Daarnaast kun je een foodtruck inclusief en exclusief personeel huren. Huur je de foodtruck inclusief personeel? Dan moet je goed kijken wat voor eten er beschikbaar is. Veel van de foodtruck verhuurders zijn bereid om klanten met specifieke wensen tegemoet te komen. Om je wensen te bespreken, adviseren we je telefonisch contact op te nemen met de verhuurder. Naast de verschillen tussen de apparatuur en wat de foodtrucks serveren, zijn er ook verschillende soorten foodtrucks. Zo zijn er klassieke foodtruck busjes en moderne aanhangers.

 • Hoe kan ik een foodtruck huren?

  Een foodtruck huren is vrij eenvoudig. Een foodtruck huren doe je vaak via een offerteaanvraag op de website van de verhuurder. Bij enkele verhuurders kun je de foodtruck ook direct voor de gewenste dag reserveren. Bij de offerteaanvraag noteer je al je wensen, je persoonsgegevens en op welke dag en tijd je de foodtruck wilt huren. Vervolgens neemt de verhuurder contact met je op om de laatste belangrijke zaken te bespreken. Heb je voordat je een offerteaanvraag plaatst nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met de verhuurder. De verhuurder staat je bij vragen graag te woord. Vergelijk de verhuurders en de foodtrucks en vind de verhuurder die het beste aansluit op jouw behoeftes.

 • Is er een minimale huurperiode bij foodtruck verhuur?

  Ja, de meeste bedrijven met een foodtruck te huur hanteren een minimale huurperiode. De minimale huurperiode verschilt per verhuurder en varieert van een dagdeel tot een volledige dag. Bekijk de minimale huurperiode op de website van de verhuurder en vind de verhuurder die het beste bij je past.

 • Hoe kan ik voor mijn reservering betalen?

  Bij het huren van een foodtruck krijg je vooraf een offerte. Zodra je de offerte bevestigd, krijg je vaak een betaal link toegestuurd. Zo niet, dan dien je het bedrag zelf over te maken naar het rekeningnummer van de verhuurder. Het kan ook zijn dat je de factuur pas achteraf dient te betalen, dit in verband met onvoorziene kosten.

 • Moet er een borgsom worden betaald?

  Wanneer je de foodtruck inclusief personeel huurt, dan dien je vaak geen borgkosten te betalen. Huur je de foodtruck exclusief personeel? Dan dien je vaak wel borgkosten te betalen. De mogelijke borg varieert tussen de €400 en €800 afhankelijk van de verhuurder en het soort foodtruck. Bekijk op de website van de verhuurder of je borg dient te betalen en hoeveel de borg zal zijn. Wanneer je borg dient te betalen, dan betaal je deze bij de betaling of bij de overdracht van de foodtruck. Wanneer je de foodtruck volgens de voorwaarden van de verhuurder terugbrengt, dan krijg je de borg weer retour.

 • Hoe wordt de totaalprijs bepaald?

  De totaalprijzen verschillen sterk per verhuurder, dit komt omdat sommige verhuurders niet alle kosten bij de prijs inrekenen. Bij het bepalen van de prijs kijkt de verhuurder naar enkele factoren. Zo kijkt de verhuurder naar het aantal gasten, de meegeleverde apparatuur, het aantal gebruikte gasflessen, schoonmaakkosten en de reiskosten.

Levering

 • Is de levering van een foodtruck gratis?

  De meeste foodtruck verhuurders rijden met hun foodtruck door het hele land. Echter, rekenen de verhuurders vaak wel reiskosten. Dit wordt meestal berekend met een prijs per kilometer. Vergelijk de verhuurders dus niet alleen op de huurprijs. Kijk altijd naar de bezorgkosten, zo voorkom je onverwachte bijkomende kosten. Kun je de bezorgkosten niet vinden op de website van de verhuurder? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder.

 • Krijg ik een instructie bij de levering?

  Wanneer je de foodtruck zonder personeel huurt, dan krijg je van tevoren vaak een instructie. Wil je er zeker van zijn dat je een instructie krijgt? Geef dit dan aan bij de verhuurder.

 • Kan ik de foodtruck zelf ophalen?

  Wanneer je de foodtruck exclusief personeel huurt, dan is het ophalen in veel gevallen mogelijk. Bespreek van tevoren goed welk tijdstip het beste uitkomst. Huur je een foodtruck aanhanger? Bekijk dan van tevoren of je in het bezit bent van het juiste rijbewijs. Neem telefonisch contact op met de verhuurder en vind de verhuurder die het beste bij je past.

Gebruik

 • Heb ik een stroompunt nodig?

  Ja, er is een stroompunt nodig voor bijvoorbeeld verlichting, de koelkast en de vriezer. Is er geen stopcontact in de buurt? Huur dan een aggregaat. Het kan zijn dat de verhuurder in het bezit is van aggregaat. Is

 • Kan ik zelf een foodtruck besturen?

  Wanneer je de foodtruck exclusief personeel huurt, dan mag je in een enkel geval zelf de truck besturen. Dit doe je dan vaak met een rijbewijs B of, in het geval van een grote foodtruck, met een rijbewijs C. Wanneer je niet zelf in de foodtruck mag rijden, dan komt de verhuurder de truck bezorgen.

 • Mag ik ook mijn eigen eten uit de foodtruck serveren?

  Ja, dit is mogelijk. De verhuurders bieden ook foodtrucks aan exclusief eten. Zo kun je zelf aan de slag en je eigen creaties serveren.

 • Kan ik de foodtruck onder mijn eigen bedrijfsnaam inzetten?

  Dit is maar bij enkele verhuurders mogelijk. Wanneer het mogelijk is om eigen reclame aan de bus te hangen, dan zijn de foodtruck vaak van zichzelf kaal. Om er zeker van te zijn dat je eigen reclame aan de bus mag hangen, adviseren we je om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Alternatieve links