Foodtruck huren in Amsterdam

6 aanbieders gevonden. Een foodtruck is te huren zonder personeel, met personeel of zelfs volledig verzorgd. Hierdoor verschilt de prijs.

Top 1 verhuurbedrijf

50 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Een reizend restaurant? Huur een foodtruck in A’dam!

Organiseer je een evenement, beurs of braderie en wil je jouw gasten voorzien van een hapje en een drankje? Of ben je gek op koken en heb je na het bezoeken van vele foodtruck festivals in onze hoofdstad besloten om zelf een poging te wagen? Dan is het huren van een foodtruck ideaal. Sommige foodtrucks zijn volledig ingericht, maar het is ook mogelijk om de truck in overleg met de verhuurder zelf in te richten. Ben je geen ster in de keuken? No worries, je kunt foodtrucks vaak huren inclusief personeel. Rijden in een foodtruck doe je gewoon met rijbewijs B, tenzij je voor een hele grote wagen gaat, dan kan het zijn dat je rijbewijs C nodig hebt. Let op de minimum leeftijd die verhuurbedrijven hanteren en check ook altijd even hoeveel jaar je in het bezit moet zijn van een rijbewijs. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van foodtrucks in en rondom Amsterdam. Dus ook in bijvoorbeeld Zaandam en Purmerend.

Waar let je op als je een foodtruck huurt?

Als je een foodtruck gaat huren, dan zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Kijk bijvoorbeeld of de huurprijs die je betaalt in- of exclusief btw is, hoe hoog de kilometerprijs is en wat de energiekosten zijn. Als je van plan bent om heel veel te rijden met de truck is het voordeliger om voor een foodtruck te gaan met een lagere kilometerprijs, ook al is de huurprijs dan soms iets hoger. Huur je personeel in en laat je de hapjes ook verzorgen? Hou dan rekening met arbeidsloon en kosten voor drank- en etenswaar. Ga je zelf rijden en koken in de foodtruck? Weet dan dat er verschillende formaten, modellen en uitvoeringen van de trucks verhuurd worden. Kies de truck met de juiste afmetingen en de juiste uitrusting en zoek het avontuur op! Voor bestickering (je logo bijvoorbeeld) betaal je een meerprijs. Alle trucks zijn voorzien van meerdere elektriciteitspunten en een verkoopluik. Keukenapparatuur en aankledingsmateriaal kun je vaak tegen een meerprijs erbij huren. Veel plezier!