Nagelapparaat huren

7 aanbieders gevonden. De prijs van een nagelapparaat van € 10,- tot € 30,-, afhankelijk van de uitvoering en de laadcapaciteit.

Top 7 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2023
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Nagels of spijkers bevestigen zonder te boren? Huur een tacker!

Een tacker, ook wel een nagelapparaat genoemd, is een gereedschap waarmee je snel en gemakkelijk spijkers of nagels in staal, steen, beton of hout kunt schieten. Ideaal voor in de bouw, maar ook geschikt voor de particulier. Verhuurbedrijven bieden verschillende tackers aan. Sommige tackers zijn bedoeld voor het werken met spijkers, terwijl andere tackers voor nietjes en nagels bedoeld zijn. Door verhuurbedrijven te vergelijken, vind je zowel het meest geschikte apparaat voor jouw klus als het verhuurbedrijf met de beste huurvoorwaarden. Let op! Nagels en patronen zijn vaak niet inbegrepen. Deze zul je zelf dus nog moeten aanschaffen.

Kenmerken van een nagelapparaat

Een nagelapparaat kan gehuurd worden voor het bevestigen van parketvloeren en glaslatten, maar ook voor bijvoorbeeld meubelreparaties. Vergelijk altijd de borg- en transportkosten van de verhuurders. Tackers kunnen trouwens werken op stroom, gas of op een accu. Ga je voor een elektrische tacker, dan kan het slim zijn om ook een haspel te huren. De apparaten zijn goed gebalanceerd en zijn vaak voorzien van een handvat met extra grip om ongelukken te voorkomen. Zorg dat je veilig met het nagelapparaat omgaat en tref voorzorgsmaatregelen, zoals het in huis halen van een veiligheidsbril en een gehoorbeschermer. Huur je een nagelapparaat met geluidsdemper? Dan is een gehoorbeschermer niet nodig.