Whack-a-mole huren

3 aanbieders gevonden. De huurprijs van een whack-a-mole varieert van € 100,- tot € 195,-.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Whack-a-Mole huren via Huren.nl

Een Whack-a-Mole springkussen huren om je gasten te vermaken op een evenement, feest of bedrijfsuitje? Dan ben je bij Huren.nl aan het juiste adres. Door het groot aantal bedrijven met een Whack-a-Mole te huur, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Via deze pagina maken we het huurproces graag wat makkelijker voor je. Met gebruik van je locatie en kaart zie je in één overzicht alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Zo kun je de bedrijven makkelijk vergelijken op prijs, service, beoordelingen en afstand.

Zo werkt het spel

Met het Whack-a-Mole springkussen komt het spel echt tot leven. 6 spelers duiken vanuit hun hol en proberen zoveel mogelijk ballen vanaf het oppervlak mee te pikken. In het midden van het luchtkussen staat iemand met opblaasbare hamer of knuppel. De mol die het meeste aantal ballen beneden in zijn buidel verzameld wint het spel. De mollen worden op het hoofd gemept. Maar wees niet bang, de hamer is zacht en meestal krijgen de spelers een helm op. Zo is Whack-a-Mole een gigantisch leuk spel voor jong en oud.

Afhalen, bezorging en op- en afbouw

Bij enkele verhuurders is het mogelijk om het springkussen op te halen. Houd er wel rekening mee dat het spel groot is en circa 70 kg weegt. Het is dus niet makkelijk om het spel in je eentje te vervoeren en te verplaatsen. Bij een aantal verhuurders is het ophalen van het spel niet mogelijk. Bij deze verhuurders wordt het springkussen voor een bepaalde prijs bezorgt. De bezorgkosten worden vaak berekend via een prijs per kilometer. Bij de bezorgkosten worden soms ook de opbouw meegerekend. Bij andere verhuurders dien je voor de opbouw extra kosten te betalen. Geef bij je offerteaanvraag duidelijk aan wat je wensen zijn. De verhuurder stuurt je een offerte met een totaalprijs.

Begeleiding

Kun je zelf niemand regelen om toezicht te houden op de Whack-a-Mole? Dan heb je bij enkele verhuurders de mogelijkheid om begeleiding in te huren. Wanneer je op zoek bent naar een Whack-a-Mole inclusief begeleiding, dan raden we je aan om contact op te nemen met de verhuurder. Zo kun je samen de mogelijkheden bespreken.

Vergelijk de verhuurders

Je kunt de verhuurders vergelijken op de afstand, beoordelingen en totaalprijs. Wil je de Whack-a-Mole voor een langere periode huren? Kijk dan naar de totaalprijs. Er zijn namelijk meerdere verhuurders die bij een langere huurperiode een staffelkorting rekenen. Vergeet niet de algemene voorwaarde van de verhuurders te bekijken. In de algemene voorwaarde vind je belangrijke informatie terug over het annuleren, betalen en de voorwaarde omtrent de borg. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder. Bij vragen staan de verhuurders je graag te woord. Een Whack-a-Mole huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!