Heater indirect huren

11 aanbieders gevonden. Huurprijzen variëren van € 35,- tot € 200,-, afhankelijk van het vermogen, het verbruik en de tankinhoud.

Top 11 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen variërend van 22,5 tot 220 kW
Brandstof diesel
Verbruik variërend van 1,7 tot 18,6 l/uur
Eigen gewicht variërend van 58 tot 605 kg
Indirecte heaters: warmte in niet geventileerde ruimtes

Een ruimte die niet of slecht geventileerd wordt kan het beste verwarmd worden met een indirecte heater. Een indirecte heater plaats je buiten de ruimte die je wilt verwarmen, daar wordt de rook en verbrandingsstoffen afgevoerd. Via een warmtetransportslang wordt de schone, warme lucht geblazen naar de ruimte die verwarmd moet worden. Middels een Y-splitsing kunnen veel heaters voorzien worden van twee warmtetransportslangen. Op deze manier kunnen twee ruimtes (of tenten) tegelijk verwarmd worden met één indirect gestookte heater.

Als je een ruimte wilt verwarmen die goed geventileerd is, kan je er voor kiezen om een directe heater te huren. Indirecte heaters werken voornamelijk op diesel en petroleum. Als je een indirecte heater huurt, vraag dan bij het verhuurbedrijf na of de benodigde brandstof ook bij de huurprijs inbegrepen is. Zo niet, ga dan na of je deze bij het verhuurbedrijf kunt huren. In de meeste gevallen is het verbruik van brandstof namelijk niet opgenomen in de huurprijs. Op Huren.nl kan je de verhuurbedrijven vinden waar je één of meerdere indirecte heaters kan huren.

Handige huurtips over indirecte heaters

Indirecte heaters worden veel gebruikt bij verbouwingen en renovaties van woningen en bedrijfspanden. Als je van plan bent om een indirecte heater te huren, omdat je voor de gehele winterperiode een grote ruimte zoals een loods wilt verwarmen, dan is het handig om ook een brandstoftank te huren, waar je genoeg diesel in op kunt slaan.

Daarnaast worden indirecte heaters ook vaak gehuurd om feesttenten te verwarmen. Let bij het inrichten van de tent goed op: indirecte heaters zijn vaak zwaar en moeilijk te verplaatsen. Dat komt omdat ze in sommige gevallen meer dan 300 kilogram kunnen wegen. Zorg daarom dat je de heater in één keer op de juiste plaats zet, zodat je hem de volledige huurperiode niet hoeft te verplaatsen. Afhankelijk van de grootte van de ruimte die verwarmd moet worden, kun je een indirecte heater huren met een vermogen van 22,5 tot 220 kW. Vind, vergelijk en huur makkelijk en snel een indirecte heater via Huren.nl.