Vrieskist huren

9 aanbieders gevonden. Huurprijzen verschillen van € 27,- tot € 127,-, afhankelijk van de inhoud en uitvoering van de vrieskist.

Top 9 verhuurbedrijven

  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Breedte variërend van 66 tot 160 cm
Hoogte variërend van 85 tot 120 cm
Diepte variërend van 60 tot 95 cm
Inhoud variërend van 114 tot 1.200 l
Vermogen variërend van 120 tot 750 W
Huur een vrieskist ruim op tijd, zodat hij op temperatuur kan komen

Een vrieskist kun je huren bij veel verschillende verhuurbedrijven die gespecialiseerd zijn in de verhuur van horeca-apparatuur zoals koelkasten en vrieskasten. Op Huren.nl kun je deze verhuurbedrijven snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken, zodat je snel de juiste keuze kunt maken. Een vrieskist kun je niet altijd zomaar van A naar B verplaatsen. De meeste verhuurbedrijven bieden dan ook aan om de vrieskist te brengen en weer op te halen aan het einde van de huurperiode. Bedenk dat het enige tijd kost om de vrieskist op de juiste temperatuur te laten komen, en dat het dus van belang is de vrieskist ruim op tijd te huren, en eventueel te reserveren. Houd rekening met vervoer van een vrieskist: deze moet altijd rechtop vervoerd worden.

Waar moet je nog meer aan denken als je een vrieskist gaat huren?

Hierboven vertelden we dat vrieskisten niet altijd makkelijk te verplaatsen zijn. Niet altijd, want er zijn ook lichtere (tafel)modellen, of modellen op wieltjes. Ook is het mogelijk om een vrieskist te huren met reclame erop (van de verhuurder of bijvoorbeeld van een ijsjesmerk). Kies jij voor het huren van een vrieskist met klep of met (doorzichtige) schuif? De inhoud van vrieskisten die je kunt huren varieert van 100 tot 1.200 liter. Wil je een kleinere vriezer huren met draaideur, waar je snel en makkelijk overal bij kunt? Huur dan een vrieskast. Houd er rekening mee dat sommige verhuurders een minimum huurperiode kunnen hanteren.

Gerelateerde categorieën