Espressomachine huren

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuur van espressoapparaten: ervaar de verschillende smaken

Welke koffiedrank drink je het liefst? Ga je voor espresso, cappuccino, café frappe (ijskoffie) of een ‘gewone’ café lungo? Met een gehuurde espressomachine via Huren.nl maak je het allemaal mogelijk in een handomdraai. Welke espressomachine past het beste bij jou? Let bij het huren op vol- of halfautomatische machines. Een volautomatische espressomachine is gemakkelijk in gebruik. Met één druk op de knop heb je een espresso, koffie of zelfs cappuccino. Het apparaat maalt de bonen helemaal automatisch. Met een gehuurde volautomatische espressomachine met melkreservoir voeg je gemakkelijk schuimende of warme melk toe aan je espresso. De volautomatische espressomachine reinigt zichzelf, maar het is ook goed om handmatig de reiniging te checken. Vraag advies via Huren.nl bij het verhuurbedrijf naar keuze.

Zoek het verschil in een gehuurde espressomachine

Bij een gehuurde halfautomatische espressomachine dien je meer handmatig te doen. Je maalt eerst de koffiebonen en vult het filterbakje. Deze klik je vast in het apparaat en je kiest voor de koffie naar jouw smaak. Met een halfautomatische espressomachine regel je zelf de sterkte door de inhoud van de gemalen koffie in de filter te bepalen. Na het maken van de koffie of espresso klop je de gemalen koffie uit het filterbakje. Huur voor een kleinere gelegenheid een gesloten portiesysteem via Huren.nl. Deze espressomachines, zoals die van Senseo of Nespresso, werken met pads of capsules. De pads en capsules zijn gevuld met de juiste inhoud gemalen koffie. Ook bij deze espressomachines zijn capsules en pads verkrijgbaar in verschillende sterktes en smaken. Probeer ze eens uit!

Extra tips voor het huren van een espressomachine

Wil je een eigen melkschuimer bij je espressomachine huren? Dat kan. De meeste verhuurbedrijven verhuren ook accessoires bij de espressomachine. Het enige wat je zelf nog aan hoeft te schaffen zijn de koffiebonen. Eventueel is het ook mogelijk om koffiekopjes te huren. Vind hier op Huren.nl snel en gemakkelijk verschillende verhuurbedrijven van espressomachines bij jou in de buurt.