Bagagewagen huren in Maastricht

4 aanbieders gevonden. Bagagewagens verschillen qua formaat en qua laadvermogen. Prijzen variëren dan ook van € 70,- tot € 90,- per week.

Top 1 verhuurbedrijf

75 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Dichtstbijzijnde
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

Ik kom hier altijd graag een aanhanger huren! Een goede prijs, vlotte en nette service en altijd keurige schone aanhangers!

Gehuurd:

Bagagewagen

op 16-11-2022

17-11-2022


10

Ik heb een bagagewagen gehuurt voor een weekendje weg waarbij ik net meer ruimte nodig had. En deze was ideaal! geweldige service en helemaal niet duur! In de toekomst kom ik zeker terug! Echt een aanrader en dat heb ik mijn vrienden laten weten!

Gehuurd:

Bagagewagen

op 13-10-2022

19-10-2022


10

Namens Stichting Ons Tweede thuis een bagage wagen gehuurd voor bewoners vakantie. Was heel gemakkelijk telefonisch te regelen, wisten niet zo goed welke opties konden. Werden vakkundig geholpen, ook erg fijn dat we op factuur konden betalen, en op die manier de borg konden betalen en terug gestort kregen! Lees meer

Gehuurd:

Bagagewagen

op 03-10-2022

11-10-2022
Verhuurders van bagageaanhangwagens in Maastricht

Een paar weken op trip door Nederland is een leuke manier om de vakantieperiode te spenderen. Wel wil je dan natuurlijk al je bagage kunnen meenemen zonder dat gelijk de achterbak en achterbank propvol zitten. Via Huren.nl vind je daarom simpel en snel een verhuurder van bagagewagens in en rondom Maastricht. Ook in de buurt van Heerlen, Meerssen en Sittard zijn verhuurbedrijven van bagageaanhangers te vinden. Een handige en compacte toevoeging aan je vervoersmiddel om er zeker van te zijn dat alle koffers meekunnen. En ook het huren zelf is vaak een makkie. Zo is er al een verhuurbedrijf te vinden richting het Noordoosten van Maastricht, in Geleen. Simpel te bereiken via de A76 en vlakbij de grens van België. Online de verhuurbedrijven van bagageaanhangwagens met elkaar vergeleken op beoordeling en locatie? Surf dan door naar de website om meer te weten te komen over de bagagewagen, tarieven en om er eentje te reserveren voor de gekozen vakantie- of reisperiode vanuit Maastricht. Inladen en rijden maar! Kijk voor het huren van andere aanhangers en trailers in Maastricht bij de categorie aanhangers op huren.nl