Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Masta Aanhangwagens

Contact

  • Marie Curiestraat 8
  • 5491DD Sint-Oedenrode
  • 0413472893

Beoordeling

9,1
2696 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Masta Aanhangwagens

10

Ik ben net verhuisd en tijdens mijn verhuizing , heb ik hier al 4 keer gehuurd! Heel snel, geen borg, je betaal voor wat je huurt en klaar ben je. Doordat ik alleenstaand ben, moest ik in mijn eentje verhuizen en het heeft me 3 dagen gekost om alles naar de nieuwe woning te brengen. De derde dag, ging ik door tijdgebrek naar een tankstation om te huren, en het was een gedoe met invullen van papieren en betalen van borg, en duurder ook nog. Ook om mijn borg terug te krijgen, was er iemand die collega moest bellen om mij mijn borg te geven, dus moest toen weer even wachten. Ik dacht toen ook bij mezelf, beter ging ik naar masta, was ik allang onderweg. Ik ben heeeeelll tevreden met masta, en zal zeker weer bij hun huren. Want ik moet nog kasten halen voor mijn nieuwe woning.

Product gehuurd: Tandem open aanhanger

9,0

+ service + prijs + staat en uitrusting van de aanhanger + rijplank en disselslot + steadystands - defect achterlicht (kan gebeuren) - twee bevestigingsogen tbv achterzijde motoren midden achter zouden het helemaal afmaken. Al met al zeer tevreden met de aanhanger en de service van Masta, ik kom zeker terug.

Product gehuurd: Motortrailer

Gehuurd op: 27-07-2020

9,0

Voor het eerst hier aanhanger gehuurd. Makkelijk reserveren, klantvriendelijk en vakkundig geholpen. Ruime openingstijden. Zeer tevreden!

Product gehuurd: Motortrailer

Gehuurd op: 04-08-2020

9,0

De aanhanger was in zeer goede staat, zeer stabiel, alles functioneerde top. De ontvangst en uitgifte professioneel en snel. Alles vooraf ingevuld op de website dus alleen afrekenen en snel op weg. Keurige uitleg met foto’s voor inleveren. Heel handig met retourneren tot s’ avonds laat, met code voor openen hek, super handig. En de prijs is echt hele goede deal. Ik kom zeker terug.

Product gehuurd: Open aanhanger

Gehuurd op: 17-07-2020

10

snelle afhandeling. Zeer goede retourtijden.

Product gehuurd: Autotransporter

Gehuurd op: 24-07-2020

10

Telefonisch bij Masta geïnformeerd naar de mogelijkheden voor de huur van een gesloten aanhanger. In overleg met Martin gekozen voor nr 33 (3 x 1.50 x 1.80 meter). Geen moeilijk gedoe met papierwerk maar een simpele bevestiging per email. Op afgesproken datum stond de aanhanger netjes klaar. Een elektriciteitskabel van 7-polig naar 3-polig werd bijgeleverd dus het geklungel met een adapter was niet nodig. Van te voren was tevens een link gestuurd met uitleg voor het op de juiste manier aankoppelen van de aanhanger én de uitleg over de mogelijkheid de aanhanger terug te brengen buiten kantooruren. (via een website wordt na het invoeren van een code de poort automatisch geopend) Grote klasse! De aanhanger was tevens voorzien van twee hangsloten waarmee het disselslot en de achterdeuren op deugdelijke wijze konden worden vergrendeld. Een heel klein puntje van aandacht. De door ons gehuurde aanhanger was een tandemasser en had dus vier wielen. Van de vier banden stonden er drie keurig op spanning (4 bar) en één slechts op 3 bar. Dit simpele probleem kon met mijn eigen compressor netjes worden opgelost. Heel veel lof voor de vlotte afhandeling en de supervriendelijke telefonische afhandeling. En als laatste de prijs. €30 voor de eerste dag en voor de volgende vijf dagen €15 per dag. Dat is dus €105 voor ZES dagen huren van zo'n knoepert van een aanhanger waarmee we vrienden hebben kunnen helpen verhuizen naar hun huis in Zuid-Frankrijk. Dit is werkelijk een schijntje van wat ik bij mijn zoektocht naar een huuraanhanger ben tegengekomen. Een hele dikke pluim voor Masta! Voor een volgende keer (misschien een motortrailer) zal ik me rechtstreeks bij jullie melden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten, Ton en Sylvia

Product gehuurd: Gesloten aanhanger

Gehuurd op: 21-07-2020

9,0

Vandaag een enkelasser aanhanger gehuurd om naar de milieustraat te brengen. Super makkelijk te reserveren online en ruime tijden voor ophalen en terugbrengen. Geen gedoe met borg e.d. Tegen een zeer acceptabele prijs! Een echte aanrader!

Product gehuurd: Open aanhanger

Gehuurd op: 22-07-2020

10

Vandaag een open aanhanger gehuurd om tuinafval naar de milieustraat te brengen. Super makkelijk te reserveren online en ruime tijden voor ophalen en terugbrengen. Geen gedoe met borg e.d. Tegen een zeer acceptabele prijs! Een echte aanrader!

Product gehuurd: Open aanhanger

Gehuurd op: 21-07-2020

8,0

nouja, ik zou gaan huren per de 22e, maar dat ik 2 dagen vooraf annuleerde was geen probleem. goeie service! telt ook mee als goeie ervaring :)

Product gehuurd: Motortrailer

Gehuurd op: 20-07-2020

9,0

Goede uitleg via A4 met foto's en duidelijke instructie. Goedkoop en Heerlijk om motor bij je te hebben op vakantie en fijn dat je van 07.00 -22.00 uur de Aanhanger terug kunt brengen

Product gehuurd: Motortrailer

Gehuurd op: 13-07-2020

10

Pluspunt fijn dicht bij huis Zo gevonden op internet Geen borgsom Goedkoop Aanhangwagen was in perfecte staat Alle assortiment hulpstukken te huur Perfect geholpen Ga hier zeker terug voor de volgende klus. Minpunten Geen

Product gehuurd: Tandem open aanhanger

Gehuurd op: 18-07-2020

9,0

Eenvoudig via internet reserveren. Het terugbrengen van de aanhanger na sluitingstijd ging super eenvoudig met de meegeleverde handleiding. Prijs - kwaliteit ?

Product gehuurd: Open aanhanger

Gehuurd op: 18-07-2020

9,0

Alles netjes geregeld en helemaal niet duur. Top

Product gehuurd: Tandem open aanhanger

Gehuurd op: 14-07-2020

9,0

Na mijn zoekopdracht “aanhangwagen huren” zag ik uitsluitend huif-aanhangwagens. Na het plaatsen van de huurovereenkomst werd ik terug ersetzen naar de website en daar vond ik zo maar open aanhangers. Het wijzigen van de overeenkomst was snel en coulant geregeld. De aanhangwagen zag er netjes uit, had echter toch een klein defect bij de achterklep. Ik heb dit direct na het ontdekken ervan gemeld. Desondanks zeer tevreden!

Product gehuurd: Open aanhanger

Gehuurd op: 14-07-2020

10

Zoals altijd perfect .

Product gehuurd: Tandem open aanhanger

Gehuurd op: 13-07-2020