Ko v/d Berg

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 13:00
  • Zondag Gesloten
  • Maandag t/m vrijdag van 8:00-17:00, Zaterdag van 8:00-13:00

Beoordeling (10)


9,0

Voor het ophalen van een auto uit Duitsland een auto-transporteur gehuurd. Zeer vriendelijk personeel met ruime kennis van zaken. De trailer paste precies binnen mij toelaatbare trekgewicht. Daar werd ik speciaal op geattendeerd. De aanhanger was goed onderhouden en helemaal compleet met spanbanden en slot. De prijs was helemaal goed. Ik redde het helaas niet om op tijd terug te zijn, maar dat was geen probleem. Ik mocht hem de volgende ochtend om 8:00 terug brengen. De volgende keer zeker weer naar Ko vd Berg Lees meer


10

Ben bijzonder goed en vriendelijk geholpen. Goede producten en scherpe prijs.

Gehuurd:

Aanhanger met huif

op 09-10-2020


9,0

We hadden een aanhanger nodig voor het verhuizen van een paar grote dingen. Keurige aanhanger, netjes alles erbij en goed advies. Voortaan alleen nog naar Ko.


8,0

Niks te klagen, goed geholpen. Fijn personeel!!


7,0

Was zeer vriendelijk geholpen met het huren voor een bagagewagen. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. De volgende keer zou ik daar zeker weer een bagagewagen huren.


10

Pas geleden een motor-aanhanger gehuurd op een zaterdag. Top service daar. Onderweg pech gekregen met m'n eigen auto. Hun opgebeld, en kon hem 's avond na sluitingstijd terug brengen. De eigenaar kwam zelf terug naar de zaak. Bedankt Ko.


9,0

Prima geholpen bij het huren van een paardentrailer; perfect advies over welk type ik het beste mee kon nemen en ze waren erg behulpzaam toen ze zagen dat ik niet dagelijks met een trailer rijd. Service, zoals t hoort.


10

Had ff een boot trailer nodig werd direct geregeld prima trailer kon hem zelfs nog ff na werktijd inleveren!!! prijs was ook top!


9,0

Vandaag een autotrailer gehuurd om de cabrio naar de keuring te rijden en ze hebben mooi materieel bij Ko v/d Berg. Nette prijs en alles wat ik nodig had (sjor bandjes) mocht ik gratis gebruiken. Zoals ze zelf zeggen geen fratsen haha


8,0

Aanhanger gehuurd voor kleine verhuizing en was prima geregeld! Stond op tijd klaar, kregen hulp met aanhaken van de bak (is geen vrouwen ding). En prijs/technisch ook prima. Gewoon een ouderwets 'no no-nonsense' bedrijf waar ze nog weten wat service verlenen is!

Informatie over Ko v/d Berg
Onze vestiging zoals op bovenstaande foto te zien is gevestigd aan de rand van Utrecht. We hebben een breed pakket van de beste A-merken aanhangers, transporters en boot-, en paardentrailers. Dit pakket wordt gevormd door HAPERT, PEGA, Brian James, SARIS en HULCO. Met ons assortiment kunnen we vrijwel iedere wens in vervulling laten gaan!Naast onze verkoop en verhuur afdeling bent u ook aan het juiste adres voor reparaties en preventief onderhoud of losse onderdelen. Door korte lijnen met leveranciers kunnen we snel handelen èn leveren. De meest gangbare parts leveren wij direct uit (eigen)voorraad en anders is het binnen enkele werkdagen aanwezig. Wij staan graag tot uw beschikking om u te helpen!
Details openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8:00-17:00, Zaterdag van 8:00-13:00