Vind jouw beste huurdeal

Bagagewagen huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

De Boer Pesse logo

Aanhangwagen of Paardentrailer huren bij de vakman

Pesse
v.a. 80,-

drive2move logo

UITLEG EN HULP BIJ AAN EN AFKOPPELEN - GEEN BORG

Haarlem
v.a. 87,-

Huur mij Aanhangwagens logo

10 jaar ervaring in verhuur&verkoop van aanhangers

Meerdere vestigingen
v.a. 50,-

J Bouwens Verhuur logo

Kilometervrij en zonder borg!

Kapelle
v.a. 75,-

A1 Verhuur B.V. logo

Gereedschap voor professionals

Meerdere vestigingen
v.a. 91,-

Laaiin Aanhangwagens logo

Voor elke klus een aanhanger

Meerdere vestigingen
v.a. 84,-

Aanhangwagens Paul Koster logo

Flexibele openingstijden, hulpmiddelen gratis

Krabbendijke
v.a. 85,-

Jobcar Aanhangwagen Verhuur logo

Geen borg, tot 55% goedkoper!

Etten-Leur
v.a. 50,-

Smits aanhangwagens logo

Wij hebben bijna iedere passende aanhangwagen

Kapel-Avezaath
v.a. 90,-
Prijs per week

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Zorgeloos op vakantie: huur een bagageaanhangwagen

Het is zo herkenbaar: de vakantie staat weer voor de deur, en je weet zeker dat de bagage niet in de achterbak gaat passen. Kies voor de eenvoud van het huren van een vakantieaanhangwagen. Zo kunnen alle belangrijke spullen toch mee op vakantie. Maar welk verhuurbedrijf van bagageaanhangwagens is nou het beste voor jou? Huren.nl helpt je uit de brand. Op deze pagina zijn de verhuurbedrijven van bagageaanhangwagens verzameld, zodat je eenvoudig verhuurbedrijven met elkaar kan vergelijken.

Je kunt op Huren.nl de verhuurbedrijven bekijken in een overzicht, en deze sorteren op locatie. Op deze manier zie je snel en eenvoudig welk verhuurbedrijf het dichtst bij jou in de buurt zit. Handig voor het ophalen en wegbrengen van de bagageaanhanger voor en na de vakantie.

Lees meer over het huren van bagageaanhangers voor op vakantie:

Je kunt veel verschillende soorten bagageaanhangers huren. Wat de meeste bagageaanhangers gemeen hebben is de solide bouw van de aanhanger. Je kunt de aanhangers veilig afsluiten. In de meeste gevallen moet je dit slot overigens zelf meebrengen. Soms krijg je gratis een goed slot erbij, en in andere gevallen kun je een gecertificeerd slot huren. Zo weet je in ieder geval zeker dat er niemand in je bagage kan snuffelen, als jij even een kopje koffie drinkt onderweg. Ook op plaats van bestemming kan de bagagetrailer voldoen als kluis. Je kunt er je waardevolle spullen in opbergen en de bagageaanhanger veilig afsluiten als jullie er een dagje opuit gaan. Bekijk via Huren.nl wat het aanbod is van bagageaanhangwagens die je kunt huren, en vind in één keer het verhuurbedrijf bij jou in de buurt met de voordeligste prijs.

Verschillende soorten bagageaanhangers te huur

Er zijn verschillende varianten bagagewagens te huur. Wist je bijvoorbeeld dat sommige verhuurbedrijven bagageaanhangers verhuren met een fietsdrager erop? Zo kun je bagage en fietsen allemaal meenemen. Er zijn bagagewagens te huur met kunststof of metalen deksels, daarnaast zijn bagageaanhangwagens te huur in geremde en ongeremde uitvoering. De inhoud (600 tot 1.500 liter) en het laadvermogen (315 kg tot 750 kg) verschilt sterk per verhuurbedrijf. Goed om hier rekening mee te houden.

Let op: sommige verhuurbedrijven hebben een minimum huurperiode van bijvoorbeeld een week of acht dagen. Als je wat langer op vakantie gaat is dit natuurlijk geen probleem, maar let hier op als je een weekend of midweek weggaat. In vrijwel alle gevallen kun je een bagageaanhangwagen huren met rijbewijs B, maar er zijn enkele uitzonderingen waarbij rijbewijs BE nodig is (komt echter zelden voor). Toch een grotere aanhangwagen nodig om alle bagage te vervoeren? Huur dan een aanhanger met huif of een gesloten aanhangwagen. Heb je de beschikking over een auto met veel laadvermogen? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een dakkoffer te huren!

Kenmerken en varianten

  • Inhoud variërend van 600 tot 1.500 l
  • Lengte variërend van 125 tot 295 cm
  • Breedte variërend van 60 tot 155 cm
  • Hoogte variërend van 38 tot 90 cm
  • Laadvermogen variërend van 315 tot 750 kg
  • Eigen gewicht variërend van 90 tot 400 kg
  • Totaal gewicht variërend van 500 tot 760 kg
  • Rijbewijs B of BE