Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Gesloten aanhanger huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Masta Aanhangwagens logo

Beste service, beste prijs en retour tot 22:00!

Sint-Oedenrode
2673 beoordelingen
v.a. 30,-

Xtra Materieel bv logo

Uw betrouwbare verhuurpartner

Rotterdam
2 beoordelingen
v.a. 30,-

De Boer Pesse logo

Aanhangwagen of Paardentrailer huren bij de vakman

Pesse
v.a. 45,-

Laaiin Aanhangwagens logo

Voor elke klus een aanhanger

Meerdere vestigingen
5 beoordelingen
v.a. 48,-

Van der Horst Aanhangwagens logo

#voorwiekwaliteitwaardeert

Nunspeet
28 beoordelingen
v.a. 40,-

Vogelzang Materieel Service logo

Huren vanaf 25.00

Staphorst

Mulder autoverhuur logo

Specialist in bestelbus verhuur | Beste Keus !

Meerdere vestigingen
279 beoordelingen
v.a. 50,-

Jobcar Aanhangwagen Verhuur logo

Geen borg, tot 55% goedkoper!

Etten-Leur
3 beoordelingen
v.a. 30,-

Aanhangwagens Paul Koster logo

Flexibele openingstijden, hulpmiddelen gratis

Krabbendijke
4 beoordelingen
v.a. 35,-

Vogelzang Tent & Horecaverhuur logo

Feestmaterialen en ook aanhangwagens en heftrucks

Donkerbroek
324 beoordelingen
v.a. 42,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Praktisch verhuizen? Huur een gesloten aanhanger!

Wil je spullen verhuizen die niet nat mogen worden? Dan kun je het beste een gesloten aanhangwagen huren. Ook als je voor een andere reden een gesloten aanhanger wilt huren, dan kan dat; bijvoorbeeld als je ongewoon gevormde objecten of kwetsbare spullen wilt vervoeren. Je kunt een gesloten aanhanger bij heel veel verschillende verhuurbedrijven huren. Op Huren.nl kun je eenvoudig zien welk verhuurbedrijf bij jou in de buurt deze aanhangers verhuurt.

Een ander soort gesloten aanhanger die je kunt huren is de aanhanger met huif. Moet je slechts een kleine hoeveelheid aan bagage vervoeren, huur dan een bagagewagen, deze is lager en compacter dan de meeste aanhangers.

Welk rijbewijs heb je nodig voor het huren van een gesloten aanhanger?

Er zijn gesloten aanhangwagens te huur in verschillende soorten en maten. Je kunt vaak kiezen tussen een enkelasser en dubbelasser. Een enkelasser is lichter en kan bijna altijd gehuurd en gebruikt worden door iemand met een rijbewijs B. Een dubbelasser gesloten aanhangwagen is vaak zwaarder, en kan ook meer gewicht dragen. Hierbij kan het wel vaak zijn dat je een rijbewijs BE nodig hebt. Als de toegestane maximum massa van de aanhanger zelf boven de 750 kilogram uitkomt, maar de maximum massa van de totale combinatie minder is dan 3.500 kg, dan mag je nog steeds met rijbewijs B rijden. Komt de toegestane maximum massa wel boven de 3.500 kilogram, dan is het verplicht om te beschikken over een rijbewijs B+E. Let op: sommige verhuurbedrijven eisen echter een rijbewijs BE zodra de maximum massa van de gesloten aanhanger boven de 750 kilogram uitkomt, ongeacht eventuele andere regels. Bij twijfel over het laad- en trekvermogen van de aanhanger kan je altijd het verhuurbedrijf naar keuze vragen om meer informatie.

Wat voor een soort gesloten aanhangwagen wil je huren?

Er zijn verschillende verhuurbedrijven die gesloten aanhangwagens verhuren. De verschillen op het gebied van gesloten aanhangers onderling loopt sterk uiteen. Met name de maten van gesloten aanhangers variëren sterk. De lengte wisselt van 225 tot 550 centimeter, met een breedte tussen de 1 en 2 meter. De hoogte varieert van 150 tot 240 centimeter. Het laadvermogen van gesloten aanhangers varieert van 360 tot 2.620 kilogram. Er zijn aanhangwagens te huur met een totaalgewicht van maximaal 750 kilogram, maar ook van maximaal 3.500 kilogram. Daarnaast kun je ervoor kiezen om geremde of ongeremde aanhangwagens te huren. De remweg van een geremde aanhangwagen is korter, maar alsnog langer dan wanneer je zonder aanhangwagen rijdt: houd hier daarom altijd rekening mee!

Handige tips voor het huren van een gesloten aanhanger

Handig voor als je kwetsbare dingen gaat vervoeren: je kunt de spullen vaak binnenin stevig vastsjorren aan de wanden van de aanhanger. Sommige verhuurbedrijven bieden gratis (of tegen een lage prijs) sjorbanden en andere handige verhuishulpjes te huur aan. Via Huren.nl zie je gemakkelijk en snel welk verhuurbedrijf biedt waar jij naar op zoek bent.

#} #}

Kenmerken en varianten

  • Lengte variërend van 225 tot 550 cm
  • Breedte variërend van 100 tot 190 cm
  • Hoogte variërend van 150 tot 240 cm
  • Laadvermogen variërend van 360 tot 2.620 kg
  • Eigen gewicht variërend van 350 tot 880 kg
  • Totaal gewicht variërend van 550 tot 3.500 kg
  • Rijbewijs B of BE