Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Mulder autoverhuur

Contact

  • Koelmalaan 350 - Unit B.05
  • 1812PS Alkmaar
  • 072 20 29 056

Beoordeling

9,2
226 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 18:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Mulder autoverhuur

9,0

De Fiat Ducato was een prettige verhuiswagen. Hij reed lekker en was ruim genoeg om de boedel van een 1-persoons appartement te vervoeren. De reservering op de website ging zonder moeite. De afspraken over ophaaltijd en inlevertijd werden stipt nagekomen. Peter Mulder is vriendelijk, attent, en behulpzaam. We hebben het contact als zeer prettig ervaren. Ook de financiële afwikkeling is correct en volgens afspraak afgehandeld. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Product gehuurd: Bestelauto

Gehuurd op: 13-02-2020

8,0

Van Mulder is een lekkere no-nonsense verhuurder. Erg prettig in de omgang en hij levert bussen voor een mooie prijs. De bussen hebben er al wat klussen opzitten, maar dat was precies wat ik zocht. Voor een verhuizing heb ik liever zelfs een bus die niet nieuw van de band afgerold is. :-) Peter (de eigenaar) is hartelijk, open en efficiënt. Ook het terugbreng moment konden we in goede harmonie afstemmen. Hij zit ook in de buurt van een tankstation, dus aftanken is ook geen lastige omweg. Het grootste nadeel ondervond ik aan het vinden van het kantoor van Peter. Hij is net verhuisd naar een nieuwe locatie, waar nog geen duidelijke aanwijzers hangen.

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 10-02-2020

Reactie van Mulder autoverhuur

Bedankt voor je mooie recensie Christiaan. Het bord voor op het kantoor is in bestelling inmiddels en ook bijgewerkte informatie voor in de navigatiesystemen is in aanvraag. Dus er wordt aan gewerkt, Bedankt voor je feedback!

10

Persoonlijke service, goed overleg, top

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 08-02-2020

9,0

Komt afspraken goed na.

Product gehuurd: Autotransporter

Gehuurd op: 07-02-2020

10

Top service, goedkoop en kon op het laatste moment nog een auto huren. Duidelijke uitleg. Aanrader!

Product gehuurd: Autotransporter

Gehuurd op: 05-02-2020

9,0

Prima service. Betaalbaar. Goede uitleg vooraf.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 01-02-2020

10

De beste service die je je maar kunt wensen als klant: flexibel als je speciale wensen hebt. Prima bus meegekregen, en voor een prima prijs.

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 01-02-2020

10

Dag ervoor bleken we een auto nodig te hebben en met een paar klikken was dit gereserveerd voor de volgende morgen om 9:00am. Toen ik daar om 9:00 uur aankwam, stond er al iemand op me te wachten om mij de auto te overhandigen. Binnen 3 minuten zat ik in de auto en kon ik wegrijden. Ik reis veel internationaal, en zo gladjes als hier gaat het nergens. Ook bij teruggave (even gebeld wanneer ik terug zou komen) stond dezelfde dame me op te wachten om de auto weer in te nemen. Ook dit was zo gepiept. Verder, de auto was schoon en opgeruimd en de prijs was zeer schappelijk. Kortom, een persoonlijke service met korte lijntjes die het huurprocess zelf zeer aangenaam maakt. Auto en prijs prima.

Product gehuurd: Hatchback

Gehuurd op: 31-01-2020

9,0

Compliment voor Mulder autoverhuur. Vandaag auto gehuurd en gebruik gemaakt van de breng- en ophaalservice. Allemaal gladjes verlopen. Ga ik zeker vaker doen.

Product gehuurd: Autotransporter

Gehuurd op: 31-01-2020

10

Peter is super aardig. Hij geeft een hele persoonlijke service en zorgt ervoor dat alles zo duidelijk mogelijk is. Beste busje huur ervaring tot nu toe :)

Product gehuurd: Bestelauto

Gehuurd op: 27-02-2019

10

Last minute bus geregeld , snelle service, mooie bus, gewoon super!

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 18-01-2020

9,0

Een fijne VW personenbus; rijdt als een zonnetje. Sympathieke verhuurder. Scherpe prijs.

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

Gehuurd op: 23-01-2020

10

Hele fijne en betrouwbare wagen waar alles in past. Heel makkelijk is de eenvoudig bedienbare laadklep; voor zware dingen scheelt dat tillen en dus rugbelasting. De wagen zelf is krachtig en rijdt heerlijk. Ik heb vaker gehuurd bij Peter Mulder. Ik vind hem zeer betrouwbaar en zijn service is prima en flexibel. Ook geen gedoe met je borg en zo alles wordt keurig en snel geregeld.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 17-01-2020

9,0

Goede service. Goede Bus. Top top top!

Product gehuurd: Bestelbus

10

Een nagenoeg nieuwe autoambulance mee gekregen. Alles verliep zoals afgesproken en een redelijke prijs.

Product gehuurd: Autotransporter

Gehuurd op: 12-01-2020

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Mulder autoverhuur

Het autoverhuurbedrijf waar je gemakkelijk een busje kunt huren! Wij verhuren auto's, bestelbussen, personenbussen en verhuiswagens met laadklep in allerlei soorten en maten. We onderscheiden ons op: - Persoonlijk contact - Gespecialiseerd in MKB en ZZP- Hoog serviceniveau- Online inzicht in beschikbaarheid- Gemak- Ruimte voor uw eigen reclame op de bus- Prijs per kilometer of onbeperkt!Natuurlijk kunnen particulieren ook bij ons terecht voor het hele scala aan diensten. Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Onze klanten vinden dat namelijk ook. U kunt bij de recensies in Google en op Facebook terugvinden hoe de klanten over ons denken. Tot ziens bij Mulder autoverhuur & leasing

Details openingstijden

In uitzonderlijke gevallen valt er buiten openingstijden wat af te spreken. Dit kan alleen in overleg. Gesloten op: paasdagen, pinksterdagen, koningsdag, kerstdagen en nieuwejaarsdag

Bezorgkosten

De brengservice kost € 18,15 incl. btw De haal- en aftankservice kost € 18,15 incl. btw

Bezorginformatie

Voorwaarden haal- en brengservice:U kunt van deze service profiteren van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 uur – 18:00 uur. De breng- en haallocatie ligt maximaal 20 kilometer van onze vestiging op de Koelmalaan 350 in Alkmaar.