Speakers huren in Zoetermeer

JBL, CyberDance, Bose, dB

Voor echt geluid huur je speakers in Zoetermeer!

Professionele geluidsinstallatie nodig in Rokkeveen? Huur speakers en ontloop zo de hoge aanschafkosten. Perfect voor concerten, feestjes en andere evenementen. Geef je een presentatie voor een groot publiek en wil je voor iedereen verstaanbaar zijn? Ook dan is het huren van speakers ideaal. Organiseer je een festival en ben je op zoek naar het zwaardere geschut? Kijk dan eens naar een line array. Met deze opgestapelde speakers .. Lees meer

  • Waar:

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

heb je een flink bereik en wordt het een knalfeest! Op deze pagina vind je een overzicht van verhuurbedrijven van speakers in Zoetermeer.

Belangrijke informatie

Speakers hebben een variërend vermogen van 150 tot 10.000 watt. Welke speakers je het beste kunt huren, is afhankelijk van de ruimte en de hoeveelheid gasten. Voor de wat kleinere evenementen heb aan een paar losse speakers vaak genoeg. Voor een groter evenement kan het huren van een speakerset (geluidsset) een goede optie zijn. Zo’n set bestaat uit meerdere luidsprekers, waarmee je in één keer klaar bent. Woon je in Driemanspolder en wil je weten waar je het beste speakers kunt huren? Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van speakers in en rondom Zoetermeer. Dus ook in Bodegraven en Berken en Rodenrijs.

Tip: Huur ook luidsprekerstatieven en werk je speakers mooi weg in de hoeken.

Kenmerken en varianten van Speakers

Vermogen variërend van 150 tot 10.000 W
Gewicht variërend van 8,4 tot 52 kg
Maximale geluidsdruk variërend van 97 tot 136 dB