Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Geluid-Licht-Huren.nl

Contact

  • Nachtschadestraat 15
  • 3053 JX Rotterdam
  • 010 522 18 55

Beoordeling

9,5
48 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 12:00 - 14:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Geluid-Licht-Huren.nl

10

Geholpen door een super aardige en leuke vent. Volgende keer zeker weer!!

Product gehuurd: Rookmachine

Gehuurd op: 15-07-2020

10

Mooi voor sweet 16 van nichtje

Product gehuurd: Beamer

Gehuurd op: 14-07-2020

10

Mooi, stevig en makkelijk in elkaar te zetten podium

Product gehuurd: Podiumdeel

Gehuurd op: 10-07-2020

9,0

Goede service en materiaal

Product gehuurd: DJ set

Gehuurd op: 07-09-2019

10

Goede service, vriendelijk personeel, snel opgezet!

Product gehuurd: Presentatieset

10

Goed bereikbaar via mail, denkt mee, helpt met sjouwen en helemaal niet duur. Kom hier zeker terug!

Product gehuurd: Speakers

8,0

Supertof lichteffect. Top geregeld :-)

10

Goede apparatuur en fijne service

Product gehuurd: DJ booth

9,0

Allies dik in orde, petje af!

9,0

Hier inmiddels een aantal maal diverse producten gehuurd, en altijd naar volle tevredenheid. Communicatie verloopt vlot en de apparatuur verkeert in goede staat en wordt compleet (incl. de nodige bekabeling) geleverd. Kwestie van aansluiten en gaan! Kan er verder niet veel over kwijt, gewoon erg tevreden!

Product gehuurd: DJ set

9,0

Via webshop gereserveerd en zelf opgehaald. de webshop werkt snel en effectief, goede en correcte service bij afhalen en terugbrengen. Zeer vriendelijke medewerkers... Top!

Product gehuurd: Indoorscherm

9,0

DJ show van MEB op onze bruiloft was top geregeld! Van de communicatie vooraf (email en telefonisch) tot op de locatie was alles duidelijk en naar onze wensen. De DJ maakte er een leuk feestje van. We raden MEB dan ook aan aan onze vrienden en collega's voor hun feestjes! Dankjulliewel!

Product gehuurd: DJ booth

9,0

Vorige week geluidsinstallatie en lichten gehuurd. Alle spullen stonden netjes op tijd klaar. De bestelling werd bij het ophalen ook nog een keer duidelijk nagelopen en getest zodat niks zou ontbreken. Prijs/kwaliteit verhouding is super.

Product gehuurd: Geluidsinstallatie

10

For our wedding in Kijkduin we needed a soundsystem. MEB advised us very well. Fair prices (no wedding prices), reliable communication and a big effort for getting a permission for the delivery to the beach. Thanks to Sjoerd and the team of MEB Rotterdam. We recommend MEB 100%. Frauke & Dennis

Product gehuurd: Discoset

8,0

Lichtset 3 gehuurd. Zeer vriendelijk en prettig geholpen, communicatie via mail was goed. De lichtset (kompleet met mengpaneel en benodigde kabels) was precies wat wij nodig hadden voor een grandioos feest en de huurprijs is prima. Klein puntje: bij èèn van de 3 statieven waren er geen borgpennen geleverd.

Product gehuurd: Lichtset

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Geluid-Licht-Huren.nl

Leverancier voor zowel particuliere als zakelijke feesten en evenementen. De verschillende licht- en geluids- én visuele apparatuur die wij verhuren is verdeeld in de categorieën: geluid, spraak/presentatie, microfoons, licht, showeffecten, discosets, beeld, decoratie/aankleding en podium.

Details openingstijden

Zaterdag geopend voor afhalen en terugbrengen van apparatuur.

Bezorgkosten

De bezorg- en installatiekosten zijn vanaf € 39,- incl. BTW en reiskosten. De precieze hoogte van deze kosten wordt altijd in de offerte/huurovereenkomst vermeld en is afhankelijk van de grootte van de gehuurde apparatuur, de reisafstand en de gewenste levertijden. Het afbreken/ophalen van de apparatuur is bij deze prijs inbegrepen.

Bezorginformatie

Wij bieden de mogelijkheid om de door u gehuurde apparatuur tegen een kleine vergoeding door ons op locatie te laten afleveren, aansluiten en testen. De apparatuur zal volledig worden geïnstalleerd en u krijgt, indien gewenst, gelijk een instructie over het gebruik van de gehuurde apparatuur. Het afleveren gebeurt op een afgesproken tijdstip. Na afloop van de huurperiode (dit is meestal de volgende dag) halen wij de apparatuur op een afgesproken tijdstip weer op. Bezorggebied Wij leveren in geheel Nederland vanuit onze vestiging op de Nachtschadestraat 15 te Rotterdam. (Zuid-Holland).