Vind jouw beste huurdeal

Speakers huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

BeamerRent logo

Wij laten uw presentatie stralen

Zwinderen
v.a. 55,-

PSPA Woerden logo

Voor de technische ondersteuning van elk evenement

Woerden

Beamer Verhuur Amsterdam logo

De beste en de goedkoopste!

Amsterdam
v.a. 30,-

Imagine Dance Events logo

Alles voor uw event!

Vuren
v.a. 24,-

Verhuurwinkel.nl B.V. logo

Gratis bezorgd en opgehaald in héél Nederland!

Middelburg
v.a. 39,-

M Rental logo

Winnaar Huurtopper Award 2017/2018/2019/2020

Oud-Beijerland
v.a. 30,-

Time Out Verhuurservice logo

Partyverhuur zoals u het wilt!

Heinenoord
v.a. 151,-

Licht en geluid zeeland logo

Een verhuurpartner die met u meedenkt!

Middelburg
v.a. 50,-

RF Shows logo

Beeld, Licht en Geluid voor al uw gelegenheden!

Nootdorp
v.a. 30,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Voorzie elk event van professioneel geluid met gehuurde speakers!

Luidsprekers zijn onmisbaar op kleine en grote evenementen. Of je nou een bedrijfspresentatie geeft of een concert organiseert: goede luidsprekers zijn onmisbaar wanneer je je event wilt voorzien van professioneel geluid. Ben je op zoek naar een verhuurbedrijf waar je speakers kunt huren? Op deze pagina vind je alle verhuurbedrijven van verschillende soorten en maten speakers op een rijtje.

Tips voor het vergelijken van luidsprekers 

Bij het vergelijken van speaker is het belangrijk om op een aantal aspecten te letten. Wat is het doel waarvoor je de luidsprekers nodig hebt? Hoe groot is de ruimte die je wilt voorzien van geluid. Hoeveel mensen passen er in de zaal of ruimte waarin je de speakers wilt gebruiken? Dit zijn handige indicatororen voor het soort en het aantal speakers die je nodig hebt. Sommige verhuurbedrijven sorteren hun speaker op vermogen, andere sorteren het op aantal personen die in de ruimte aanwezig zijn. Als je deze aspecten voor jezelf op een rijtje hebt wordt het vergelijken van verhuurbedrijven van speakers heel eenvoudig. Houdt tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven ook rekening met eventuele bijkomende verzendkosten.

Verschillende soorten speakerboxen te huur

Er zijn boxen in verschillende groottes en hoedanigheden te huur. Er zijn hele combinaties van luidspeakers te huur, wat vaak een geluidsset of speakerset heet. Handig, want dan heb je gelijk alles wat je nodig hebt voor jouw geluidsinstallatie. Kortgezegd zijn er twee soorten speakers te huur, namelijk actieve en passieve speakers. Actieve speakers zijn voorzien van voorversterker en passieve speakers hebben een losse versterker nodig. Actieve speakers moeten van stroomtoevoer worden voorzien, per speaker gaat er dan een kabel richting een stopcontact. Dan zijn er vaak losse subwoofers te huur, deze zorgen voor de lage (bass) tonen in de muziek. Daarnaast kun je er voor kiezen om statieven te huren voor je boxen: dan kunnen de speakers hoog en netjes op een statief plaatsen in de ruimte. De actieve speaker kunnen eenvoudig worden aangesloten op de DJ-set of mixer om op deze manier eenvoudig de zaal te voorzien van professioneel geluid.

Het vermogen van speakers varieert erg per verhuurbedrijf, namelijk van 150 tot wel 10.000 watt. Afhankelijk van het volume en het doel van de speakers kan je kiezen voor een bepaald vermogen. Organiseer je een groot evenement, waar meer dan 500 personen aanwezig zijn, overweeg dan om een line array te huren. Dit is een luidspeakersysteem dat bestaat uit een lange kolom identieke luidsprekers. Speciaal ontworpen voor het grotere publiek. Twijfel je over het soort speaker die je wilt huren, neem dan eerst contact op met het verhuurbedrijf naar keuze voordat je een reservering plaatst. Vaak kunnen zij je vakkundig bijstaan over het juiste geluidssysteem voor jouw event.

Kenmerken en varianten

  • Vermogen variërend van 150 tot 10.000 W
  • Gewicht variërend van 8,4 tot 52 kg
  • Maximale geluidsdruk variërend van 97 tot 136 dB