Lasergame huren

5 aanbieders gevonden. Lasergame huren? De uitvoering kan verschillen. Check ook of er begeleiding bij de prijs zit inbegrepen of niet.

Top 5 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2022
  • Pak kortingscode
  • Meest gekozen
  • Best beoordeeld
  • Ook 's avonds open
  • Ook 's avonds open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Fijne klantenservice, denken mee en zijn heel behulpzaam Lasers werden ruim op tijd bezorgd.

Gehuurd:

Lasergame

op 04-02-2023

09-02-2023


8,0

Materiaal gebruiksvriendelijk, snelle levering en duidelijke communicatie. Zeker aan te raden!

Gehuurd:

Lasergame

op 06-01-2023

11-01-2023


10

Hele leuke set met hele goede en flexibele service. Zowel via de app als per telefoon!! Aanrader

Gehuurd:

Lasergame

op 01-01-2023

09-01-2023
Ga de strijd aan met vrienden of collega’s; huur een lasergame

Lasergamen is een spel waar iedereen veel plezier aan beleeft. Zwaar bewapend op zoek naar de tegenstander die jij maar al te graag afschiet, terwijl je zelf probeert niet geraakt te worden, geeft een enorme kick. Bij lasergamen is spanning en plezier gegarandeerd.

Lasergamen lijkt op paintballen maar heeft doorgaans minder blauwe plekken tot gevolg. Bij lasergamen doet iedereen een vest of hesje aan en heeft iedereen een lasergun, worden er teams gevormd en krijg je vervolgens punten als je iemand raakt, en strafpunten als je geraakt wordt. Via Huren.nl kun je alle bedrijven bij jou in de buurt vergelijken die actief zijn in de lasergame verhuur. Je kunt het spel huren in verschillende vormen en combinaties. Huur de lasergame voor thuis of voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, school- of klassenfeest, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest.

De voordelen van het huren van een lasergame

Een lasergame set huren is ideaal om onbeperkt te kunnen lasergamen, waar en wanneer jij maar wil! Bij het huren van een lasergame heb je geen stress qua speeltijden en neem je pauzes wanneer jij dat wil. Speel je graag een uurtje of misschien wel de hele dag? Het kan allemaal. Met de lasergame set kun je indoor en outdoor lasergamen en het hoeft niet perse donker te zijn, al maakt dit het spel wel een stuk spannender. Lasergamen op locatie is echt geweldig, je bepaalt zelf waar je wilt spelen, zo wordt er veel gespeeld in bossen, duinen en gymzalen. Een andere leuke lasergame locatie is bijvoorbeeld thuis of een woonwijk, park, sporthal, loods of kantoor- / bedrijfspand! Een ander voordeel van lasergamen is dat het geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen.

Dit is wat je moet weten als je een lasergame gaat huren

Als je het spel lasergamen huurt, doe je dat meestal inclusief begeleiding, de guns en de team vesten. Er zijn ook verhuurders die een nieuwere versie van lasergame aanbieden, die via een laptop werkt en waarbij geen vest nodig hebt. De lasergame guns gaan lang mee, bij een aantal verhuurders krijg je extra batterijen of accu’s mee. Zo kun je zorgeloos urenlang spelen. Daarnaast kun je kiezen om eventuele extra’s te huren zoals rookmachines, muziek, outfits, lichteffecten en meer. Je kunt ook een lasergame pakket huren dat compleet met opblaasbare tanks, muren en obstakels wordt geleverd. Deze versie van de lasergamen kan zowel buiten als binnen gespeeld worden. Het huurproces verschilt per verhuurder. Zo zijn er verhuurders die de lasergames komen brengen maar ook verhuurders waarbij je het kan ophalen. Enkele verhuurders laten de lasergame set ook tegen een laag tarief door heel Nederland bezorgen. Lasergame verhuur is een trend!