Rolstoel huren in Zoetermeer

2 aanbieders gevonden. De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huur vandaag nog een handgeduwde rolstoel in Zoetermeer

Er zijn verschillende verhuurbedrijven gespecialiseerd in het verhuren van zorghulpmiddelen in Zoetermeer. De rolstoel is ook een zorgproduct en wordt vaak gehuurd door mensen in Zoetermeer die tijdelijk niet goed ter been zijn en moeten revalideren. De meeste rolstoelen die je kunt huren in Zoetermeer zijn opvouwbaar. Huur slim, vergelijk de verhuurders van rolstoelen in Zoetermeer.

In Zoetermeer zijn er meerdere soorten rolstoelen te huur

In Zoetermeer kun je kiezen uit het huren van diverse typen rolstoelen. De standaardrolstoel weegt ongeveer 18-20 kilogram en heeft een zitbreedte van 46 centimeter. De voetsteunen en handvaten zijn instelbaar. Extra luxe rolstoelen hebben ook een in hoogte afstelbaar zitgedeelte. Wil je een lichte rolstoel huren in Zoetermeer? Kies dan voor een lichtgewicht rolstoel van rond de 10 kilogram of nog lichter!

Denk aan de borg bij het huren van een rolstoel

Bij het huren van een product moet je vaak borg betalen. Dit geldt ook voor het huren van een rolstoel in Zoetermeer. Zorg dat je de rolstoel goed gebruikt (denk aan het maximum draaggewicht, varieert van 100 tot 150kg of meer), zodat je de borg na de huurperiode weer terugkrijgt. Huur makkelijk en snel een rolstoel en/of rolstoelbus of rolstoelauto in Zoetermeer via Huren.nl!