Jacuzzi huren in Ede

4 aanbieders gevonden. De prijs verschilt van € 90,- tot € 250,- en hangt af van het formaat en de capaciteit van de jacuzzi.

Top 4 verhuurbedrijven

50 km

  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huur een jacuzzi in Ede en geniet van de bubbels!

Een jacuzzi is een bubbelbad waarin je met ongeveer 5 personen kunt genieten van bubbels en hydrotherapiejets (waterstralen). Deze stralen zorgen voor extra comfort, waardoor je echt even helemaal tot rust kan komen. Sommige verhuurbedrijven verhuren ook een XL jacuzzi, waarin wel 10 personen plaats kunnen nemen. Woon je in de Driesprong en organiseer je een tuinfeest? Of woon je samen met je partner in De Ginkel en wil je hem of haar verrassen met een ontspannen avondje? Huur dan een jacuzzi! Een jacuzzi is bovendien een leuke eyecatcher voor evenementen. Zoek je een jacuzzi voor in een wellnesscompex, omdat jullie huidige bubbelbad buiten werking is? Ook dan is huren een goed idee. Zorg er trouwens wel voor dat je de jacuzzi op tijd huurt, aangezien het water nog opgewarmd moet worden.

Verhuurinformatie van een jacuzzi

Verhuurbedrijven bieden verschillende jacuzzi’s aan. Zo zijn sommige jacuzzi’s voorzien van onderwaterverlichting, terwijl andere weer worden geleverd met een isolerende cover. Ook de huur-, borg,- en transportkosten verschillen per verhuurder. Wil je de kosten omlaag brengen? Dan kan het in sommige gevallen slim zijn om de jacuzzi zelf op te halen en terug te brengen met een aanhanger. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van jacuzzi’s in en rondom Ede. Dus ook in bijvoorbeeld Lunteren en Wageningen.

Tip: Wil je de jacuzzi op een andere locatie nogmaals gebruiken? Dan kun je het beste voor een opblaasbaar bubbelbad gaan die je gemakkelijk kunt verplaatsen.