Valk huren in Grou

4 aanbieders gevonden. Niet alleen het formaat verschilt per verhuurbedrijf, maar ook het type valk is vaak anders. Hou hier rekening mee.

Top 4 verhuurbedrijven

10 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Zeiltochten maken vanuit het watersportdorp Grou

Grou is een gezellig dorp in het midden van Friesland. Doordat het omgeven wordt door water is het de ideale plek voor zeilers en andere watersporters. Zoek je een leuk en sportief uitje voor je familie, vrienden of collega’s? Huur dan een valk in Grou en geniet van de prachtige, waterrijke natuur. Vaar over het Pikmeer naar de Wijde Ee of maak een langere zeiltocht en zie meer van het Friese landschap. Wist je dat Friesland 647 kilometer aan vaarroutes heeft? Let op! Sommige verhuurbedrijven vragen om een bewijs van enige zeilervaring.

Tips voor het huren van een valk

Je vindt meerdere verhuurders van zeilboten in en rondom Grou. Het is slim om deze goed te vergelijken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan op de dag dat je lekker wilt gaan zeilen. Kijk bijvoorbeeld naar het soort zeilboot dat verhuurbedrijven verhuren: is het een valk, een polyvalk of een vergelijkbare zeilboot zoals een randmeer of een pampus? Check ook hoeveel mensen op de boot passen en hoeveel er eventueel op kunnen overnachten. Besluiten jullie een lange zeiltocht te maken en willen jullie op de boot slapen? Kijk dan welk verhuurbedrijf een dekzeil (dektent) meegeeft die je over de boot kunt spannen of kies voor een valk met kajuit waarin je kunt slapen. Ga tenslotte na of zwemvesten worden meegegeven of dat je hier zelf voor moet zorgen.