Valk huren in Sneek

10 aanbieders gevonden. Niet alleen het formaat verschilt per verhuurbedrijf, maar ook het type valk is vaak anders. Hou hier rekening mee.

Top 10 verhuurbedrijven

25 km

  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Ontdek Sneek met een gehuurde valk

Sneek is een stad in de provincie Friesland en is onder andere bekend vanwege de Sneekweek, een zeilevenement dat plaatsvindt op het Sneekermeer. Niet alleen tijdens de Sneekweek wordt er volop genoten op het water. Ben jij van plan om het gezellige Sneek en het Sneekermeer te ontdekken? Huur dan een valk en maak de mooiste zeiltochten. Check van tevoren wel even of verhuurbedrijven vragen om een bewijs van enige zeilervaring.

Kenmerken van een valk

De valk, polyvalk, pampus en randmeer zijn open zeilboten en ideaal voor het maken van leuke dagtochten. Een gemiddelde valk biedt plek aan ongeveer 6 mensen (4 als je ook wilt overnachten), maar dit kan per model verschillen. Het is dus slim om hiernaar te informeren bij de verhuurder. Als je een valk met kajuit wilt huren dan kun je ook hier gelijk naarvragen. Let op! Sommige verhuurbedrijven geven standaard zwemvesten mee, maar bij andere verhuurders moet je de reddingsvesten huren.

Tip: Overnachten op een valk zonder kajuit? Check dan welk verhuurbedrijf een dektent (dekzeil) meegeeft.