Sloep huren in Earnewald

3 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 30,- tot € 95,- per dag, afhankelijk van de huurvorm, de capaciteit en het model van de sloep. (huuradvies)

Top 3 verhuurbedrijven

5 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
30,-
68,-
95,-
Per weekend
60,-
137,-
190,-
Per week
210,-
478,-
665,-
Varen in rustig Friesland, huur een sloep in Earnewald

Friesland heeft soms van die plaatsnamen die maar moeilijk uit te spreken zijn. Gelukkig is Earnewald of Eernewoude goed te doen. De gemeente waarin dit dorpje ligt, daarentegen: Tietjersteradeel! Probeer dat maar eens drie keer achter elkaar te zeggen. Deze gemeente is echter wel een van de prachtigste delen van Friesland, met veel meren, sloten en rivieren, en ligt aan de rand van het Nationaal Park de Alde Feanen. Een prima plek dus om een sloep te huren en de omgeving te verkennen! Er zijn meerdere verhuurbedrijven die vanuit Eernewoude of op zijn Fries Earnewald, sloepen verhuren. Earnewald is zeer populair als watersportplek en om met sloepen te varen, maar zeker niet zo druk als in andere delen van Friesland. Ideaal dus om in alle rust van de Friese pracht te genieten, vanuit een gehuurde sloep!

Vergelijk de verhuurders in Eernewoude van te voren

In Eernewoude zijn meerdere verhuurders, en dus ook meerdere soorten sloepen die je kunt huren. Zoals een sloep met een schipper. De meeste sloepen zijn voorzien van een kap die omhoog kan, maar niet elke sloep. Let hier dus op bij het vergelijken van de verhuurders. Wil je vlakbij Earnewald/Eernewoude gaan zwemmen? Huur dan een sloep met een zwemtrap! Ga na of de verhuurder vaarroutes heeft die je (gratis) mag meenemen. Wil je een gevulde picknickmand mee? Sommige verhuurders in Earnewald bieden deze optie in combinatie met een arrangement! Huur slim, vergelijk de verhuurders van sloepen eerst goed!