Sloep huren in Sneek

6 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 30,- tot € 115,- per dag, afhankelijk van de huurvorm, de capaciteit en het model van de sloep. (huuradvies)

Top 6 verhuurbedrijven

10 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
30,-
85,-
115,-
Per weekend
60,-
170,-
230,-
Per week
210,-
595,-
805,-
Zorgeloos varen door de Friese meren: huur een sloep in Sneek

Sneek is het startpunt van de Friese Elfstedentocht, en staat via meerdere waterwegen in verbinding met heel Friesland. Sneek is dan ook een uitstekend startpunt om met een sloep Friesland te verkennen. Je kunt de pittoreske huisjes van Sneek zelf bekijken vanuit de sloep, of meren in de buurt bevaren. Huur een sloep in Sneek voor een dagje uit, een bedrijfsuitje, of tijdens de Sneekweek! Zorg er in dit laatste geval wel voor dat je op tijd reserveert, het is namelijk altijd erg druk in Sneek tijdens deze week.

De juiste sloep in Sneek huren

Er zijn in Sneek meerdere verhuurbedrijven waarbij je een sloep kunt huren. Bij vrijwel alle verhuurders kun je sloepen huren waarbij je geen vaarbewijs nodig hebt om in te mogen varen. Sommige grotere sloepen vereisen wel een vaarbewijs, en kun je vaak alleen huren inclusief schipper. Er zijn kleine sloepen te huur die bedoeld zijn voor maximaal zes mensen, maar ook grote sloepen met een schipper waar wel 40 mensen of meer op kunnen. Wil je gaan zwemmen in de Friese meren? Huur dan een sloep met een zwemtrap! Huur slim, vergelijk de verhuurders van sloepen op Huren.nl.