Sloep huren in Terherne

3 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 30,- tot € 95,- per dag, afhankelijk van de huurvorm, de capaciteit en het model van de sloep. (huuradvies)

Top 3 verhuurbedrijven

5 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
30,-
62,-
95,-
Per weekend
60,-
125,-
190,-
Per week
210,-
437,-
665,-
Doe als de jongens van De Kameleon, huur een sloep in Terherne

Terherne is een prachtig Fries dorp, gelegen in de gemeente De Friese Meren. De naam van de gemeente verklapt ook gelijk haar grootste troef: de prachtige meren van Friesland liggen allemaal hier! Bij Terherne zijn dan ook veel verhuurbedrijven waarbij je een sloep kunt huren. Ken je de bekende jongensboekenserie De Kameleon? De bewoners van Terherne zijn ervan overtuigd dat de avonturen van de jongens van De Kameleon zich in Terherne afspelen. Wil je ook doen alsof je in een jongensboek zit? Huur dan zelf een sloep bij één van de verhuurders in Terherne en ga op avontuur!

Met een kleine of een grote groep een sloepje huren in Terherne

De Kameleon gaat misschien wel wat harder dan een sloep, een sloep is toch een erg leuke plezierboot om te huren. Het is het ideale vervoersmiddel om de Friese Meren rondom Terherne te ontdekken. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven van sloepen op een rijtje. Vergelijk de verhuurders op locatie: kijk welke verhuurder handig gevestigd zit, en bekijk of de sloepen die verhuurd worden voorzien zijn van een zonnekap, en bijvoorbeeld een zwemtrap. Dit laatste is erg handig: zo kom je makkelijk in en uit de sloep. Als je gaat zwemmen! Wil je met een grote groep een sloep huren in Terherne? Huur dan een grote sloep voor 35-40 man, en huur deze inclusief schipper!