Sloep huren in Grou

3 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 85,- tot € 135,- per dag, afhankelijk van de huurvorm, de capaciteit en het model van de sloep. (huuradvies)

Top 3 verhuurbedrijven

5 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
85,-
110,-
135,-
Per weekend
170,-
220,-
270,-
Per week
595,-
770,-
945,-
Huur gauw een sloep in Grouw

Precies in het midden van Friesland ligt een dorp met net iets meer dan 5000 inwoners, dat toch enorm bekend is. Hoe dat komt? Watersport! Grou, het dorp waar we het over hebben, ligt te midden van prachtige Friese meren zoals het Pikmeer. Hier kun je heerlijk op varen. Als je een sloep huurt in Grou, kun je de omgeving op je gemakje verkennen, en over de mooie Friese meren varen. In het Fries heet het dorp trouwens Grou, zonder ‘W’. Op Huren.nl hebben we alle verhuurders van sloepen in Grou verzameld en op een rijtje gezet. Zo kun jij eenvoudig vergelijken en vandaag nog een sloep huren!

Varen voor je plezier: de juiste sloep in Grou huren

Als je voor een pleziertochtje een sloep wilt huren in Grou, dan is het misschien wel leuk om een sloep te huren waar je zonder vaarbewijs in mag varen. Zo kan iedereen een stukje varen. Wees gerust: bij de meeste verhuurbedrijven krijg je een uitgebreide uitleg voordat je het water op gaat. Dus ook als je nog nooit gevaren hebt, kun je in een gehuurde sloep de Friese wateren op. Vergelijk de verhuurbedrijven in Grou ook op extra’s: hebben de sloepen die ze verhuren een kap en/of een zwemtrapje? En kun je nog leuke arrangementen boeken, inclusief catering, een schipper of leuke vaarroutes bijvoorbeeld? Vergelijk en bespaar, en huur zo slim en snel een sloep in Grou via Huren.nl!