Sloep huren in Heeg

3 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 30,- tot € 95,- per dag, afhankelijk van de huurvorm, de capaciteit en het model van de sloep. (huuradvies)

Top 3 verhuurbedrijven

5 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
30,-
72,-
95,-
Per weekend
60,-
143,-
190,-
Per week
210,-
502,-
665,-
Ontdek het Heegermeer vanaf het water, huur een sloep

Heeg is een Fries dorp in het Zuid Westen van Friesland. Via Stavoren kun je zo naar het IJsselmeer varen! Heeg heeft ook een aantal prachtige meren om zich heen liggen, waaronder het Heegermeer. Heeg is dus een ideale plek om een sloep te huren. In Heeg zijn dan ook meerdere jachthavens en verhuurbedrijven te vinden waar je een sloep bij kunt huren. Vaar door Heeg zelf en ontdek de prachtige 18e eeuwse gebouwen vanaf het water. Of vaar verder met de sloep, één van de mooie meren op!

Houd rekening met de grootte van de sloep die je gaat huren

Een sloep huren in Heeg is erg eenvoudig. Je hebt bijvoorbeeld geen vaarbewijs nodig voor het huren van de meeste sloepen. Als je echt op zoek bent naar een grote sloep om te huren, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, dan kun je vaak wel een sloep huren inclusief schipper. Dat kan omdat je dan zelf niet hoeft te varen, maar ook omdat deze sloepen vaak te groot zijn om zelf te mogen besturen. Wil je gaan zwemmen? Bekijk dan of de sloepverhuur sloepen verhuurt met een zwemtrapje. Let op het maximum aantal personen van de sloep, soms is dit 6, soms 12, soms 18, en soms nog meer! Bekijk of de verhuurder uit Heeg leuke vaarroutes voor jou heeft, en of er een kap of kajuit op de sloep aanwezig is: dit kan nog weleens verschillen. Huur slim, vergelijk de verhuurders van sloepen uit Heeg eerst!