Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Bouwdroger-Specialist

Contact

  • Heidebloemstraat 31
  • 5482 ZA Schijndel
  • 0735512048

Beoordeling

9,3
9 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 20:00
  • Dinsdag 07:00 - 20:00
  • Woensdag 07:00 - 20:00
  • Donderdag 07:00 - 20:00
  • Vrijdag 07:00 - 20:00
  • Zaterdag 07:00 - 18:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Bouwdroger-Specialist

9,0

Fijn en vriendelijk personeel met verstand van zaken. Duidelijke en vlotte communicatie, conform afspraak geleverd.

Product gehuurd: Bouwdroger

Gehuurd op: 06-12-2019

10

Super fijne mensen goede uitleg! Helemaal top

Product gehuurd: Bouwdroger

9,0

Heel snel en vriendelijk geholpen, bouwdroger kan ook ‘s avonds geleverd worden. Eigenaar is ook tussentijds op verzoek nog een keer langsgekomen om vochtpeil te meten. Super goede service!

Product gehuurd: Bouwdroger

10

Recent een gebruikte schrobmachine aangeschaft. Direct vanaf het begin prettig contact en een afspraak was zo gemaakt. Ze hielden volledig rekening met mijn agenda en ook ''s avonds langskomen was geen enkel probleem. De machine was zoals beschreven en na een uitgebreide demonstratie was de deal zo gedaan. Helaas bleek na enkele weken de accu defect, maar dit werd direct opgelost onder garantie. Top service; absoluut een aanrader!

10

-Machines worden gebracht en gehaald, dikke plus! -Goede afspraken mee te maken. -Nette prijs!

9,0

Snelle levering, vlotte en correcte service. Nieuwe apparatuur en vriendelijke medewerking. Zou dit bedrijf bij anderen aanbevelen!

9,0

Goede service en uitleg bij brengen en halen op de juiste tijd afspraak, Dit werkt erg prettig.

9,0

Wij zijn erg goed geholpen door Bouwdroger Specialist! Na het eerste contact (laat op de avond) werd de droger de volgende dag om 7 uur 's-ochtends afgeleverd. Ook twee extra heaters werden snel afgeleverd. Goede bereikbaarheid, goed materiaal, snelle service, heldere uitleg en scherpe prijzen. Zeer tevreden klant dus!

9,0

Wij zijn uitstekend geholpen door Bouwdroger-Specialist. Na het eerste contact (laat in de avond) werd de bouwdroger de volgende ochtend om 7 uur afgeleverd. Ook twee extra heaters werden later netjes bij ons afgeleverd. Goede bereikbaarheid, goed materiaal, snelle service, heldere uitleg en scherpe prijzen. Kortom: een tevreden klant!

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Bouwdroger-Specialist

De Bouwdroger Specialist is een verhuurbedrijf dat niet alleen bouwdrogers verhuurt maar ook alles wat nodig is voor het ontvochtigen, ventileren, verwarmen en reinigen van een recent gestucadoorde woning/bedrijfspand of bij waterschades. Wij geven de klant een passend advies en zorgen dat de juiste machines op locatie geleverd worden. Zo ontzorgen we de klant en bespaart het geld, tijd en ongemak. Wij verhuren aan bedrijven en particulieren. De factuur van waterschades wordt in de meeste gevallen vergoed door de verzekering (incl. stroomkosten) Voor een vrijblijvend advies bel of mail ons gerust

Details openingstijden

Bij waterschade kunt mag u mij 24/7 bellen, bij geen gehoor stuur een berichtje

Bezorgkosten

In de regio gratis Buiten de regio kleine vergoeding vanaf € 35,-

Bezorginformatie

Wij bezorgen ook in de avonduren zo dat de klant geen vrij hoeft te nemen