Drive In Box

Informatie over Drive In Box

Drive In Box biedt betaalbare opslagruimte vanaf 1m3. Onze units zijn 24/7 bereikbaar, beveiligd, schoon en verwarmd. We voorzien je graag van advies!

Openingstijden


Receptie;Maandag tot vrijdag 09hr - 17hrZaterdag van 09hr - 16hrStorage;24/7

Bezorgkosten


Er zijn twee prijsklassen voor het verzenden van pakketten in Nederland:Uw tarief tot en met 10 kg is € 6,50 inclusief B.T.W.Het tarief tot en met 32 kg is € 11,50 inclusief B.T.W.Er zijn twee prijsklassen voor het verzenden van pakketten naar België:Uw tarief tot en met 10 kg is € 10,75 inclusief B.T.W.Het tarief tot en met 32 kg is € 15,75 inclusief B.T.W.Er zijn twee prijsklassen voor het verzenden van pakketten naar Duitsland:Uw tarief tot en met 10 kg is € 18,50 inclusief B.T.W.Het tarief tot en met 32 kg is € 22,50 inclusief B.T.W.

Bezorgdetails


► Gratis Track and Trace (het pakket is te volgen via internet)► Gratis standaard handtekening voor ontvangst► Uw pakket is standaard tot maximaal € 500,- verzekerd, met een eigen risico van € 50► Bezorging van uw pakket binnen één werkdag overal in Nederland► Één aanspreekpunt► Eventueel online pakketten aanmelden (met koppeling)De genoemde tarieven zijn standaard verzend tarieven. Heeft u dagelijks meerdere pakketten te verzenden? Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers voor een offerte op maat.Voorwaarden pakket versturen bij Parcel Store Groningen.► Postbusadres zijn niet toegestaan.► De maximale gordelomvang mag max.3 meter bedragen. Daarnaast mag elke zijde van het pakket niet langer zijn dan 120 cm, niet hoger dan 60 cm en niet breder dan 60 cm.


Beoordelingen over Drive In Box


Er zijn nog geen beoordelingen geschreven. Schrijf nu jouw beoordeling!

schrijf beoordeling

Overige beoordelingen