Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Personenbus 9 persoons huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

All Rent Autoverhuur Breda logo

All-In Prijzen, inclusief BTW en verzekeringen!

Breda
v.a. 115,-

AZ Autoverhuur logo

Altijd een auto beschikbaar

Sneek
v.a. 109,-

Autobedrijf Champions logo

Reusel
v.a. 91,-

Autoverhuur Kroes logo

Autoverhuur Kroes brengt je verder!

Raalte
v.a. 119,-

Van den Broek- Van Mil Tours logo

Betrouwbare autohuur voor aantrekkelijk tarief.

Barneveld
v.a. 80,-

Munsterhuis Autoverhuur logo

Flexibel, goedkoop en snel. Reclame-vrije auto's!

Meerdere vestigingen
v.a. 110,-

Autoverhuur H. Kroon logo

AANBIEDING! Maandag t/m Vrijdag 10% korting!

Meerdere vestigingen
v.a. 95,-

Autoverhuur D. Spek B.V. logo

Dé verhuurder van de Krimpenerwaard

Ouderkerk aan den IJssel
v.a. 95,-

Diks Autoverhuur logo

All-in tarieven! Lage borg en gratis annuleren.

Meerdere vestigingen
v.a. 129,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Een 9 persoons bus: ideaal voor personen- of vakantievervoer

Voor het vervoeren van acht personen (exclusief chauffeur) is een 9 persoonsbus perfect om te huren. Via Huren.nl kun je makkelijk zoeken op locatie. Zo zie je eenvoudig welk verhuurbedrijf het dichtst bij jou in de buurt zit: handig voor het ophalen en brengen van het busje. Ben je op zoek naar een kleinere personenbus waar minder mensen in kunnen? Wellicht is het huren van een 6-persoonsbus of een MPV dan een goede optie.

Tips en weetjes over het huren van een 9-persoonsbusje

Voor het huren van een busje waar negen personen in passen heb je gewoon rijbewijs-B nodig. Handig om rekening mee te houden: sommige verhuurbedrijven hanteren een minimumleeftijd voor het huren van een personenbus. Andere verhuurbedrijven hanteren een beleid waarmee je alleen een bus kunt huren als je één of meerdere jaren in het bezit bent van je rijbewijs B. Dit soort regels verschillen per verhuurbedrijf.

Als je van plan bent om het busje te huren om mee op vakantie te gaan, bekijk dan goed of er naast genoeg plek voor iedereen die meegaat, ook genoeg plek voor alle bagage is. Vooral als je op wintersport gaat kan het handig zijn om even te checken bij de verhuurbedrijven of er genoeg laadruimte is voor de ski’s en alle andere benodigdheden. Wist je dat je bij sommige verhuurbedrijven ook een extra skibox kan huren, voor op de bus. Hetzelfde geldt, als je een busje voor negen personen huurt om als pendelbus in te zetten: hotelgasten en zakenpartners kunnen veel bagage bij zich hebben. Zoek je specifiek een 9 persoonsbusje om te huren waar ook een trekhaak en/of een dakdrager op zit, bekijk dan via Huren.nl welk verhuurbedrijf de juiste busjes verhuurt.

Huren met vaste of vrije kilometers?

Er zijn verschillende soorten personenbusjes voor negen personen te huur. Eén van de meest voorkomende busjes die verhuurd wordt is de bekende Volkswagen Transporter. Vaak huur je een transporter voor negen personen met een aantal vrije kilometers. Je krijgt dan bijvoorbeeld 100 of 150 kilometers vrij per dag, daarna betaal je een klein bedrag per extra gereden kilometer. Het aantal vrije kilometers of het bedrag voor extra kilometers verschilt per verhuurbedrijf. Let op, en vergelijk altijd de huurvoorwaarden per verhuurbedrijf. Soms wordt er namelijk een lage huurprijs aangeboden, maar volgt er een hoge nacalculatie. Houdt tijdens het vergelijken ook rekening met het eventueel verlagen van het eigen risico en check altijd hoe het zit met verzekeringen.

Loop bij het ophalen van de personenbus samen met de verhuurder een rondje om de auto en check of er schade op de wagen zichtbaar is. Aan het einde checkt de verhuurder de bus weer, om te zien of er eventueel schade bij is gekomen. Zo niet, krijg je je borg gewoon terug. Denk ook aan pechhulp voor onderweg. Sommige verhuurders bieden een 24/7 pechhulp, nationaal en soms zelfs internationaal! Huur slim, huur een personenbus voor 9 personen via Huren.nl!

#} #}

Kenmerken en varianten

  • Aantal zitplaatsen maximaal 9 (inclusief bestuurder)
  • Aantal deuren 4 of 5
  • Versnelling handgeschakeld of automaat
  • Brandstof diesel of benzine
  • Rijbewijs B
#} #}

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik