Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Uitreiking Huurtoppers 2019

DIT ZIJN DE WINNAARS 2019

Op 7 januari om 13:00 uur waren alle stemmen geteld voor de Huurtoppers verkiezing 2019. Alle verhuurbedrijven zijn op de hoogte gebracht en de prijzenpakketten zijn verstuurd. Onderstaand de winnaars:

'Het beste verhuurbedrijf van Nederland'

1. Prima-Verhuur Nieuwegein

2. Party en Tent Verhuur

3. Moerverhuur.nl

'Huurtoppers 2019'

Prima-Verhuur Nieuwegein
Party en Tent Verhuur
Moerverhuur.nl
Storage Share
Masta Aanhangwagens
Mulder autoverhuur
Bestelrent B.V.
Verhuurwinkel.nl B.V.
M Rental
Opblaasfiguurshop.nl
Gaaf! verhuur
Atelier Avenir
King Trailers
Partyverhuur Jeroen
Rookmachineverhuur.nl
Hogenhout Verhuizingen
Feestverhuur het Gooi
Geluid-Licht-Huren.nl
Imanse Aanhangwagens & Paardentrailers
Pouw Rent Groningen
REST.nl - Containers & Afvalverwerking
Arjen Verhuurt
Autoverhuur Hoogeveen
Truckit
Camper Travel Fun
Gehuurd.nl
Verhuurpoint
Autoverhuur H. Kroon
Time Out Verhuurservice
Kluscontainerhuren.nl
Praxis Kluscontainer
Pivada Verhuur

Huren.nl feliciteert alle winnaars met het behalen van deze titel!

Huurtoppers 2020

Na de succesvolle edities van de Huurtoppers 2017, 2018 en 2019 worden ook over 2020 de Huurtoppers awards uitgereikt. De Huurtoppers awards worden uitgereikt aan de ´best beoordeelde verhuurbedrijven' van Nederland!

Waarom meedoen?

Huren.nl organiseert ieder jaar deze award uitreiking om alle verhuurbedrijven van Nederland een podium te geven en om zo te laten zien hoe goed hun verhuurbedrijf is. Steeds meer klanten vinden het belangrijk om te weten hoe andere huurders denken over het bedrijf, de service en hun persoonlijke ervaringen voordat zij besluiten te gaan huren. Vergelijk het met een hotel dat je boekt, dan wil je ook weten hoe andere gasten over het bezoek dachten. 
 
Door Huurtopper 2020 te worden, ontvang jij extra aandacht van jouw huurders, kan je social media inzetten om dit wereldkundig te maken en wie weet pikt zelfs (lokale) media deze uitreiking op. In het verleden zijn er verschillende lokale kranten geweest waar de Huurtoppers extra aandacht hebben gekregen. 
 
Daarnaast maak jij kans om HET BESTE VERHUURBEDRIJF van Nederland te worden. 

Hoe kan je winnen?

Alle verhuurbedrijven van Nederland kunnen meedoen. Je hoeft geen klant te zijn van Huren.nl om kans te maken. Zo geeft Huren.nl een onafhankelijk beeld van de best beoordeelde verhuurbedrijven van Nederland. Om beoordelingen te verzamelen, moet je wel een account hebben op Huren.nl. Heb jij deze nog niet? Meld jouw bedrijf dan nu gratis aan.
 
Huurtopper 2020:
Je wordt Huurtopper 2020 als je minimaal 20 beoordelingen hebt verzameld met gemiddeld een 8,0 of hoger via de Huren.nl beoordelingspagina. Externe beoordelingen tellen niet mee in deze telling. De beoordelingen moeten verzameld zijn over de periode 1-1-2020 t/m 31-12-2020. 
 
Het beste verhuurbedrijf van Nederland:
Sta jij in de top drie van de Huurtoppers 2020? Dan draag jij één jaar lang de titel HET BESTE VERHUURBEDRIJF van Nederland! Deze titel ontvangt naast de eer, extra prijzen! Maak jij kans op deze prijs? Kijk snel naar de tussenstand onderaan de pagina. 

Wat kan je winnen? 

Huurtopper 2020 worden betekent niet alleen dat je de titel kan dragen en dat je hiervan gebruik kunt maken in je marketing uitingen, je ontvangt ook een Huurtopper prijzenpakket:
 
Prijzen pakket Huurtopper 2020
Allereerst ontvang je de Huurtopper 2020 award. Deze kan je bijvoorbeeld op jouw verhuurbalie zetten. Een beetje pronken mag best! Je kan de award natuurlijk ook in jouw prijzenkast zetten, naast al jouw andere prijzen ;-). Daarnaast ontvangen de Huurtoppers een pakket met promotiemateriaal om te laten zien dat je Huurtopper bent geworden én iets om te proosten samen met je collega’s.
 
Prijzen ‘Het beste verhuurbedrijf van Nederland’
Sta jij in de top 3 best beoordeelde bedrijven? Dan ontvang jij naast het ‘Huurtopper 2020 pakket’ nog meer prijzen! Huren.nl gaat deze drie bedrijven in het zonnetje zetten door (lokale) media aan te schrijven. Hierdoor worden deze bedrijven online en/of offline extra gepromoot. Deze promotie verzorgt Huren.nl. Ook wordt de top 3 als eerste uitgenodigd voor onze klantendag waar we iets leuks én leerzaams gaan doen. 

Download promotiemateriaal

Huurtopper 2020 word je niet zomaar. De winnaars van de vorige edities hebben veel aandacht besteed om deze awarduitreiking onder de aandacht te brengen. Om je een eindje op weg te helpen, heeft Huren.nl een #Huurtopper2020 PromotieKit samengesteld, zodat je gemakkelijk op (social)media kan posten. Download de #Huurtopper2020 PromotieKit in de inlog en ga snel aan de slag. Heb je tips nodig van ons? Bel ons via 030-2270035.