We Connect

Contactgegevens

Dotterlaan 27
6832 BD Arnhem

Bekijk website

Openingstijden

Maandag 00:00 23:30
Dinsdag 00:00 23:30
Woensdag 00:00 23:30
Donderdag 00:00 23:30
Vrijdag 00:00 23:30
Zaterdag 00:00 23:30
Zondag 00:00 23:30

Informatie over We Connect

We Connect is een bedrijf met korte lijnen. Ruime bereikbaarheid, snel handelen en een ‘no nonsens’ persoonlijke benadering is wat ons kenmerkt. Wij zijn gedreven om u te helpen met een goede betaalbare oplossing.

We Connect verkoopt en verhuurt zorghulpmiddelen. Wij zijn gevestigd in de regio Arnhem, maar we opereren landelijk en zelfs in het buitenland als daarom gevraagd wordt. Wij hebben geen groot magazijn, geen duur kantoorpand, geen showroom en ook geen flitsende brochures; dat houdt het eenvoudig en betaalbaar.

Kantoortijden kennen wij niet. Of u op zaterdagavond belt of op dinsdagmiddag maakt ons niet uit. En als u vandaag nog uw hulpmiddel nodig heeft, gaan we tot het uiterste om dit voor elkaar te krijgen.

Kortom, wij streven naar de hoogst mogelijke service met een betaalbaar product.

Bent u niet tevreden? Vertel het ons! Bent u 
tevreden? Vertel het anderen!!

Jos Janssen en Joel Ruiz

Openingstijden


In principe zijn we 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar. Soms echter kan het zijn dat u even moet wachten voordat u iemand kan spreken. U kunt dan een bericht achterlaten en we bellen u binnen enkele uren terug. Ook 's nachts, in het weekend en op feestdagen.

Bezorgkosten


Bezorg- en installatiekosten zijn afhankelijk van het product en de afstand. Nederland is verdeeld in 3 regio's en op onze website kunt u eenvoudig zien in welke regio u door ons ingedeeld bent.

Bezorgdetails


Producten die op locatie geïnstalleerd worden, worden bezorgd en weer opgehaald op afspraak. Overige producten worden bezorgd en weer opgehaald door een koerier.

We Connect berekent nooit de bezorgdag, de huur gaat in principe de volgende dag in. Bij ziekenhuisopname of thuiskomst na een reis, zorgen wij dat het bed geïnstalleerd staat bij thuiskomst en start de huur vanaf de dag van thuiskomst.

U ontvangt een factuur die u voor of direct na levering kunt betalen via de bank. Producten die verstuurd worden dienen betaald te zijn voordat het verzonden wordt. Producten die op locatie geïnstalleerd worden door ons, mogen betaald worden direct na installatie. U kunt niet pinnen en hoeft niet contant te betalen. Wel kunt u met Ideal betalen.

Voor kostbare producten zoals de mobiele zuurstofconcentrator en de ATTO scootmobiel wordt een borg gevraagd. Bedden en liften worden verhuurd zonder borg.


Beoordelingen over We Connect


Er zijn nog geen beoordelingen geschreven. Schrijf nu jouw beoordeling!

schrijf beoordeling

Overige beoordelingen