Het huren van een fiets via Huren.nl

Fietsverhuur in Nederland

Wist je dat als je de fietsstroken meetelt, wij Nederlanders de beschikking hebben over ongeveer vijfendertigduizend kilometer fietspad? Hoog tijd dus om een fiets te huren en een beginnetje te maken met het berijden van een flink aantal kilometers van de fietspaden in ons land. Ben je een fanatiek fietser en wil je weleens een ander gedeelte van Nederland vanaf je fietszadel bekijken? Stap op de trein en huur ter plekke een fiets: er zijn genoeg verhuurbedrijven door heel Nederland verspreid. Huren.nl helpt je met het vinden van de juiste fietsverhuur op de juiste plek.

Een fiets huren voor een tochtje?

Er zijn weinig roadmovies waarin de hoofdpersonages per fiets het land verkennen, doldwaze dingen meemaken, verliefd worden en zichzelf ontdekken. Toch raar eigenlijk, terwijl Nederland zo’n fietsland is! Hoog tijd dus dat jij daar wat aan gaat doen. Schrik niet, je hoeft niet met een camera op je schouders het land in op je gehuurde fietsje, maar je kunt wel een heerlijke fietsvakantie in eigen land ondernemen, bijvoorbeeld. Of je gaat een dagje weg met vrienden, jullie huren wat fietsen en ontdekken de omgeving op die manier. Zoek je een leuke dagbesteding voor het gezin? Vind hier op Huren.nl fietsverhuurders waar het huren van kinderfietsen ook mogelijk is. Regio’s die sowieso per fiets het best begaanbaar zijn, zijn bijvoorbeeld de Waddeneilanden. Trommel eens wat vrienden op en huur een fiets in Texel, Terschelling, Vlieland, Ameland of Schiermonnikoog. Ook de prachtige landerijen van de Achterhoek, en het wild en de bossen en heidelandschappen van de Veluwe zijn bij uitstek te doorkruisen per fiets. Via Huren.nl kun je snel en simpel het verhuurbedrijf kiezen waar jij naar zocht. Heb je er bijvoorbeeld ook wel eens aan gedacht om een mountainbike te huren? Of een mooie racefiets? Ga je ook met de auto rijden en wil je je (huur)fiets meenemen? Dan kun je een fietsendrager huren voor bovenop of achterop je auto. Vervolgens kun je bij die ene prachtige plek waar jij wilt fietsen je auto parkeren. Ga het avontuur aan en fiets de horizon tegemoet: jij en je huurfiets, je landkaart, gps en zonnebril. Ben je van plan om in Zuid-Limburg een van de weinige heuvels in Nederland op te fietsen? Laat je niet verrassen: die heuvels daar kunnen Bourgondisch steil zijn, misschien is het huren van een elektrische fiets daarom ook een idee.

Doe eens gek, huur een vélocipède!

Naast de mountainbike, racefiets, damesfiets, herenfiets, kinderfiets, tandem of ligfiets, zijn er nog veel meer fietsen te huur. Als een tandem niet bijzonder genoeg is, huur dan eens een gekke fiets zoals een ouderwetse vélocipède: dat is zo’n fiets uit de 19e eeuw waarvan het voorwiel veel groter is dan het achterwiel. Leuk voor een sportdag, evenement of andere gelegenheid. Heb je bijvoorbeeld een reünie met vriendinnen die je heel lang niet gezien hebt? Een bedrijfsuitje met je stugge collega’s? Dé manier om los te komen en lekker te kletsen is door een vergaderfiets of familiefiets te huren. Bij een vergaderfiets zit je net zoals de omstreden bierfiets in een kringetje: wel zo gezellig.
Ook voor het gemak en handigheid zijn er veel verschillende soorten fietsen en accessoires te huur bij jou in de buurt. Moet je bijvoorbeeld een stoel die je gekocht hebt ophalen en is het maar een kort stukje? Dan kun je een bakfiets huren! Moet je iets anders vervoeren? Je geliefde viervoeter bijvoorbeeld? Daar heb je speciale aanhangertjes voor, namelijk hondenfietskarren. Als je zelf geen zin hebt om te trappen, dan kun je altijd nog een step huren. Of een riksja natuurlijk.

Gerelateerde categorieën