Racefiets huren

1 aanbieder gevonden. Het merk, het model en de extra services verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijken is daarom raadzaam.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Versnellingen variërend tot 30 versnellingen
Ervaar zelf hoe het is om wielrenner te zijn, huur een racefiets

Je kunt een racefiets huren als je als beginner benieuwd bent naar het wielrennen. Als je geen eigen fietskleding en fietshelm hebt, is het handig om te kijken of het verhuurbedrijf waar je je wielrenfiets wilt huren dit ook verhuurt. Vaak is dit het geval. De meeste verhuurbedrijven verhuren verschillende maten racefietsen. De maat racefiets die bij jou past hangt af van je lengte. Geef dus altijd bij het huren van de wielrenfiets je lengte door, zodat de goede maat voor jou gereserveerd wordt. Soms heb je speciale fietsschoenen/klikschoenen nodig. Het hangt ervan af wat voor pedalen (too-clips, SPD) op de racefiets gemonteerd zitten. In overleg kunnen de meeste verhuurbedrijven de pedalen aanpassen aan jouw wensen. Heb je zelf racefietsschoenen of mountainbikeschoenen, dan zetten ze de juiste pedalen erop. Heb je geen geschikte schoenen? Vraag dan bij het verhuurbedrijf naar de mogelijkheden.

Wat er nog meer komt kijken bij het huren van een racefiets

Naast de maat en de pedalen van de fiets varieert het merk ook per verhuurder. Heb je een voorkeur voor een merk, bekijk dan via Huren.nl welke verhuurders deze aanbieden. Ook belangrijk om op te letten is het aantal versnellingen op de fiets, dat kan oplopen tot 30 versnellingen. Op pad op onbekend terrein? Huur fietsnavigatie. Met veel fietsen de snelweg op? Huur een fietstrailer. Houd rekening met de borg. De borg krijg je terug als je de racefiets in goede staat teruggeeft. Omdat racefietsen vaak prijzig zijn, kan de borg redelijk hoog zijn, zorg dus dat je voorbereidt bij het verhuurbedrijf aankomt. Huur slim, vergelijk de verhuurders!