Hondenfietskar huren

20 aanbieders gevonden. Verhuurbedrijven bieden verschillende hondenfietskarren aan. Dit zie je terug in het formaat en de uitvoering.

Top 20 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Eropuit met je trouwe viervoeter? Huur een hondenfietskar!

Ga je op fietsvakantie of ben je van plan om een lange fietstocht te maken? Dan wil je de hond natuurlijk niet alleen thuis achterlaten. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Met een hondenfietskar kan je trouwe viervoeter namelijk gewoon mee. Net als de gewone fietskar is de hondenfietskar een soort aanhanger, maar dan voor achter je fiets. Je koppelt de kar gemakkelijk vast en zorgt daarmee dat je je hond veilig kunt vervoeren. Heb je meer ruimte nodig, omdat je bijvoorbeeld ook je kind en een rugtas mee wil nemen? Dan is het huren van een bakfiets wellicht een betere optie. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van hondenfietskarren in de door jou gekozen omgeving.

Verhuurinformatie van de hondenfietskar

Een fietskar voor je hond kun je huren voor een paar uurtjes, maar ook voor een langere periode. Wil je eerst uitproberen of de kar iets voor jou en je hond is voordat je op vakantie gaat of voordat je overgaat tot aanschaf? Ook dan is het huren van een hondenfietskar ideaal. De karren komen vaak in verschillende kleuren. Besluit je een hondenfietskar te huren, hou dan rekening met een eventuele borg. Veel plezier!