Tandemfiets huren

Met zijn tweetjes eropuit: huur een tandemfiets

Een tandemfiets huren is nog steeds een van de leukste dingen om te doen als je met zijn tweetjes bent en graag samen een fietstocht wil maken. Vaak worden voor familie-uitjes, bedrijfsfeestjes en andere evenementen ook tandems gehuurd, om in duo’s veel plezier te beleven tijdens een gezellige fietstocht. Het huren van een tandemfiets kan bij veel verschillende fietsverhuurders en op veel locaties. Er zijn veel verschillende tandems te huur. Zo heb je de standaard .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

versie, die bijna Elk fietsverhuurbedrijf wel te huur aanbiedt, maar ook de tandem waarbij je kind voorop zit, een elektrische tandem en 3- of zelfs 4-persoons tandems.

Tandemverhuur, handige weetjes

Het kan handig zijn om te weten dat sommige verhuurbedrijven van tandems kortingen bieden als je bijvoorbeeld meer dan 5, 10 of meer tandemfietsen tegelijk huurt. Voor een bedrijfsfeestje bijvoorbeeld kan het aantrekkelijk zijn om te kiezen voor een verhuurbedrijf dat een groepskorting hanteert. Houd er ook rekening mee dat de meeste fietsverhuurbedrijven een borg vragen. Deze borg krijg je terug als je de tandem in goede staat retourneert. Denk aan het aantal versnellingen. Hoe meer versnellingen, hoe soepeler de tandem fietst op heuvelachtige gebieden en bijvoorbeeld bruggen, maar ook: hoe duurder de huurprijs kan zijn. Denk aan extra’s om te huren zoals navigatie, een kinderzitje en fietstassen.

Kenmerken en varianten van Tandemfiets

Versnellingen variërend van 0 tot 24 versnellingen

VIDEO