Mountainbike huren

2 aanbieders gevonden. De prijs is afhankelijk van het formaat, het merk en de uitrusting en varieert daarom van € 25,- tot € 27,-. (huuradvies)

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
25,-
26,-
27,-
Per weekend
50,-
52,-
54,-
Per week
175,-
182,-
189,-

Kenmerken en varianten

Versnellingen variërend van 3 tot 30 versnellingen
Durf jij offroad te racen? Huur een mountainbike en probeer het!

Ben je sportief aangelegd en wil je eens echt offroad fietsen maar heb je geen goede sportfiets? Huur dan een mountainbike bij een van de vele fietsverhuurbedrijven. Het huren van een mountainbike kan voor veel verschillende gelegenheden. Misschien ben je wel een bedrijfsuitje, familie-uitje of andere feestelijke aangelegenheid aan het plannen, huur voor de groep een aantal mountainbikes en cross met zijn allen door de modder. Mountainbikes worden ook wel ATB of MTB genoemd. Als je een mountainbike huurt, kun je vaak ook accessoires huren zoals een helm en handschoenen. Bij sommige verhuurders huur je de mountainbike inclusief helm, maar niet altijd is deze bij de prijs inbegrepen.

Huur de juiste extra’s als je een mountainbike gaat huren

Ben je op zoek naar een sportieve fiets om te huren, waarmee je ook door zand en modder kunt rijden? Dan is een mountainbike ideaal. Het grootste verschil tussen het aanbod onderling is het aantal versnellingen. Dit varieert van 3 tot wel 30 versnellingen. Ook de grootte varieert licht. Meestal is er een mountainbike voor volwassenen, en eentje voor kinderen te huur: je kunt dus met het hele gezin op pad. Denk, naast de helm, ook aan andere bescherming zoals pols-, knie- en elleboogbescherming. Een andere leuke extra om te huren is de fietsnavigatie. Hiermee kun je fietsroutes uitstippelen of juist alleen het eindpunt zien, zodat je zelf een weg moet zien te vinden (weg of geen weg) naar dat punt.