Herenfiets en damesfiets huren

6 aanbieders gevonden. De huurprijs van een fiets varieert van € 10,- tot € 28,- en hangt af van de uitvoering en het model. (huuradvies)

Top 6 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
10,-
13,-
28,-
Per weekend
20,-
27,-
55,-
Per week
70,-
94,-
193,-

Meest voorkomende kenmerken

  • Nederlands identiteitsbewijs (4)

De volgende data helpen je verder

Min.
Gem.
Max.
Borg
€50
€50
€50

Recente huuraanvragen

De meeste verhuurders bieden damesfietsen te huur aan

Nederland staat bekend als een land waarvan de bevolking bijna alles op de fiets doet. Voor toeristen zowel uit het buiten- als binnenland is het een echte must om op de fiets ons land te verkennen. Hierdoor zijn er in Nederland veel verhuurbedrijven waar je herenfietsen en damesfietsen kunt huren. Soms hebben fietsverhuurbedrijven alleen de damesfiets in hun assortiment, omdat, als je niet zo gewend bent te fietsen waarschijnlijk liever een vrouwenfiets wil huren, vanwege de makkelijkere opstap en afstap. Een herenfiets huren kan natuurlijk ook, maar niet bij elk verhuurbedrijf.

Hoe vind je de juiste fiets om te huren?

Wij weten hoe ingewikkeld het is om tussen al die verhuurbedrijven waar je herenfietsen en damesfietsen kunt huren, het fietsverhuurbedrijf te vinden die het dichtst bij jou zit, en die betrouwbare, goede fietsen levert. Wij hebben daarom de verhuurbedrijven verzameld en op een rijtje gezet, zodat jij in één oogopslag een duidelijk overzicht hebt van het aanbod op het gebied van het huren van de damesfiets en herenfiets.

 

Huur de juiste fiets, denk aan versnellingen en soort rem

Fietsen kun je huren in verschillende maten. Let bijvoorbeeld bij het huren van een herenfiets of damesfiets op de framemaat en wielmaat. Ook is het handig om te bedenken hoeveel versnellingen je op je herenfiets/damesfiets wil hebben. Vaak is het zo dat hoe meer versnellingen een fiets heeft, hoe duurder de huurprijs is. Ben je van plan om een fietstocht te maken door een heuvelrijk gebied of door Amsterdam met al haar bruggetjes, dan is het huren van een fiets met versnellingen wel prettig. Het soort rem kan ook verschillen. Veel fietsverhuurders bieden fietsen met een terugtraprem te huur aan. Ben je gewend aan een handrem? Dan kun je ervoor kiezen om een verhuurder te vinden die fietsen verhuurd met handrem.

Handige accessoires om te huren bij een fiets

Als je een fiets gaat huren en niet gewend bent aan fietsen, is het raadzaam een helm te huren. Neem je een kind mee dat te klein is om zelf te fietsen? Bij veel verhuurders kun je een kinderzitje huren voor achterop of voorop de fiets. Als je van plan bent om een fietstocht te maken en veel bagage mee gaat nemen, dan is het slim om een fietskar of bagagekar te huren die je als een aanhanger aan je fiets kunt bevestigen. Gaat de hond mee? Huur dan een hondenaanhanger.