Fietskar huren

Top 2 verhuurbedrijven

  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
Eropuit met de kids? Huur een fietskar!

Een fietskar is een aanhanger voor de fiets en kan verschillende functies hebben. Wil je op zondag lekker een stuk gaan fietsen, maar zijn de kinderen nog te klein voor een eigen fiets? Dan kan een fietskar een uitkomst bieden. Een fietskar voor kinderen wordt ook vaak een KidCar genoemd en biedt plek aan 1 à 2 kids. Ook als je op fietsvakantie gaat is een fietskar ideaal. Zo hoef je die zware rugtas niet op je rug te dragen. Wil je eropuit en mag je trouwe viervoeter ook mee?
Dan is een hondenfietskar de beste optie voor jou. Wandel je liever? Huur dan een bolderkar, zodat je niet alleen de kinderen, maar ook je rugtas en een goed gevulde picknickmand mee kunt nemen. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van fietskarren in de door jou gewenste omgeving.

Verhuurinformatie van de fietskar

Fietskarren komen in verschillende kleuren en formaten. Wil je een fietskar huren waarin je kleintje zeker weten droog zit? Dat kan! De meeste kidcars zijn namelijk overdekt, zodat het niet erg is als er een buitje valt. Bovendien lijkt het voor je kind net alsof hij of zij in een tentje zit, wat voor veel plezier zal zorgen. Een kidcar is geschikt voor kinderen tot ongeveer 7 jaar. De karren zijn vaak geschikt voor 1 of 2 kinderen. Huur je een fietskar? Hou dan rekening met een eventuele borg. Veel plezier!