Elektrische fiets huren

Fiets met trapondersteuning nodig? Huur een elektrische fiets

Ben je van plan om een fietstocht te maken door de natuur? Dan is het huren van een elektrische fiets een goede optie. Ook als je zelf geen elektrische fiets heeft, maar gewoon van A naar B wilt komen kan het handig zijn om een elektrische fiets te huren. Wil je graag in de buitenlucht sportief bezig zijn maar wel relaxt kunnen genieten van de omgeving? Kies dan voor een elektrische fiets, per trapbeweging komt er extra kracht vrij, zodat je zonder gemak en, indien gewenst, ook sneller kunt fietsen. .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Praktische informatie over de batterij van een elektrische fiets

Elektrische fietsen kunnen vaak opgeladen worden door ze aan te sluiten op een standaard stopcontact. Verhuurbedrijven van elektrische fietsen zorgen ervoor dat je de fiets volledig opgeladen meekrijgt. Vergeet niet te informeren naar de duur van de batterij. Als je de fiets langer dan een dagje huurt, wil je natuurlijk niet met een lege batterij onderaan een heuvel staan. Je kunt bij de meeste e-bikes aangeven door middel van de versnellingen hoeveel trapondersteuning je wilt. Vaak zijn er drie standen.

Wees heuvels en tegenwind de baas, ga de weg op met een elektrische fiets

Hoe lang kun je fietsen met een elektrische fiets? Dat hangt af van de wind, van het soort fiets dat je huurt, en natuurlijk van hoeveel trapondersteuning je gebruik maakt. Je kunt de fiets, ook als de accu leeg is, alsnog gebruiken als een gewone fiets. Gemiddeld kun je zo’n 100 kilometer fietsen met trapondersteuning. Er zijn elektrische fietsen te huur in verschillende framematen en uitvoeringen. Veel elektrische fietsen zijn voorzien van een lage instap, wat het op- en afstappen makkelijker maakt. Huur slim, huur een elektrische fiets via Huren.nl.

Kenmerken en varianten van Elektrische fiets

Versnellingen variërend tot 8 versnellingen