Step huren

1 aanbieder gevonden. De uitvoering van een step kan verschillen, waardoor de prijzen verschillen van € 29,- tot € 29,-.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal personen variërend van 1 tot 4 personen
Lekker steppen op een gehuurde kickbike!

Op de step, op de step, ben zo blij dat ik hem… huur! Steppen voor kinderen? Echt niet! Het huren van steps wordt steeds vaker gedaan voor bedrijfsuitjes en andere leuke feestjes. Een step voor volwassenen wordt ook wel een kickbike of autoped genoemd en huur je vaak in grote aantallen. Maak een mooie tocht door de natuur of organiseer een speurtocht door de stad en leer niet alleen de omgeving beter kennen, maar ook je collega’s, familie of vrienden. Leuk én sportief! Een kickbike kun je ook huren voor een familiedag of een zeskamp. Zoek je wel iets origineels, maar weet je niet zeker of de kickbike de juiste keuze is? Misschien is een familie- of vergaderfiets dan wel iets voor jou!

Welke steps zijn er te huur?

Kickbikes komen in verschillende kleuren en formaten. Zo kun je bijvoorbeeld een enkele step huren voor één persoon, maar ook een dubbele step waar meerdere personen op kunnen. Een kickbike is vaak zwaarder dan een gewone kinderstep en is daarom vaak niet geschikt voor kleine kinderen. Met een kickbike leg je ongeveer 10 kilometer af per uur. Zoek je een leuk uitje voor een vrijgezellenfeest, maar gaat een step je toch echt even iets te langzaam? Maak dan een ritje op een solex of een elektrische step! Huur je een kickbike? Hou dan rekening met eventuele borgkosten.