Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

In4More Springkussen & Partyverhuur Harlingen

Contact

Beoordeling

9,0
1 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Beoordelingen van In4More Springkussen & Partyverhuur Harlingen

9,0

Wij hebben bij een kinderfeestje het springkussen Haai gehuurd bij In4More Springkussen & Partyverhuur Harlingen. Het feestje was een groot succes. De kinderen hebben veel plezier gehad en wij natuurlijk ook. Voor herhaling vatbaar.

Schrijf een beoordeling

Informatie over In4More Springkussen & Partyverhuur Harlingen

In4More Springkussen & Partyverhuur Harlingen, voor de verhuur van springkussens, luchtkussens, Sarah, Abraham, skytubes en ander partyverhuur.Wij verzorgen de verhuur van springkussens, luchtkussens, professionele feesttenten, Sarah, Abraham, Opblaasbare Baby, skytubes, feestverlichting en andere verhuurattributen die vallen onder partyverhuur. Verhuur van een beamer met projectiescherm, die wij tevens voor u plaatsen en bedienen is ook mogelijk. In4More Springkussen & Partyverhuur Harlingen voor verhuur in Noord West Friesland. Is uw interesse gewekt kijk dan eens op onze website voor meer informatie over verhuur.

Details openingstijden

De gehele week is In4More Springkussen & Partyverhuur Harlingen geopend. Maandag tot en met zondag van 8.30 tot 21.30. Graag eerst telefonisch informeren, wij kunnen net onderweg zijn om verhuur te bezorgen of op te halen.

Bezorgkosten

Tot 15 kilometer buiten Harlingen zijn de bezorgkosten voor de meeste verhuurattributen GRATIS. Vanaf 15 kilometer buiten Harlingen rekend In4More Springkussen & Partyverhuur Harlingen € 0.50 cent per gereden kilometer. (er zijn verhuurattributen zoals de Sarah of Abraham die de huurder zelf bij In4More Springkussen & Partyverhuur op kan halen.

Bezorginformatie

In4More Springkussen & Partyverhuur Harlingen kan de meeste verhuur attributen bij u bezorgen, opzetten, afbreken en ophalen. Tot 15 kilometer is dit geheel GRATIS. BIj het ophalen van verhuur dient u contant te betalen en tevens vragen wij voor alle verhuur een borgbedrag. U dient zich te kunnen legitimeren. HIervan maakt In4More een kopie, die u bij het retour brengen weer terug krijgt.