Overdekt springkussen huren

De prijs varieert van € 50,- tot € 103,- en hangt af van de afmetingen en het thema van het springkussen.

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

 • Pak kortingscode
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2021
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 3,5 tot 10 m
Hoogte variërend van 2,5 tot 6 m
Eigen gewicht variërend van 70 tot 250 kg
Doelgroep van 1 tot 14 jaar

Recente huuraanvragen

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Erg behulpzaam bedrijf en denkt om zijn medemens. Vriendelijk en professioneel. Ook voor een feestje op het werk in de maatschappelijke sector was het van meer waarden!

Gehuurd:

Springkussen overdekt 15-11-2022


10

Een zeer goede behandeling , ben goed geholpen , uitleg was zeer uitmuntend , vriendelijke mensen , zal het iedereen aanraden , springkussen was heel schoon , voor herhaling vatbaar

Gehuurd:

Springkussen overdekt

op 29-10-2022

01-11-2022


8,0

Goed bedrijf, denken met je mee. Via mail snel antwoord. In het verleden meer gehuurd en in de toekomst hebben we al weer bestellingen staan. Dus een aanrader!

Gehuurd:

Springkussen overdekt

op 24-09-2022

27-10-2022


10

Ik huur hier al jaren springkussens. Zeer betrouwbaar en makkelijk op te zetten! Vriendelijk personeel die altijd bereidt zijn om een handje mee te helpen! Zeker een aanrader om hier je spullen te huren voor je verjaardag, straatfeest of iedere andere gelegenheid als er iets te vieren is!!

Gehuurd:

Springkussen overdekt

op 11-09-2022

18-10-2022


10

Arjen heeft voor ons een feest verzorgd inclusief de catering en een springkussen. Alles was fantastisch verzorgd, van goede kwaliteit en volgens afspraak. Wij kijken met veel plezier terug op een geweldig feest.

Gehuurd:

Springkussen overdekt

op 13-08-2022

13-10-2022


10

Super bedrijf , meedenkend, vriendelijk, flexibel, ruim assortiment, werken netjes en veilig. Een aanrader.

Gehuurd:

Springkussen overdekt

op 25-09-2022

07-10-2022
Slecht weer op komst? Huur een overdekt springkussen

Een overdekt springkussen kun je huren voor zowel buiten als binnen. Buiten is een overdekt luchtkasteel handig als je niet zeker weet wat voor een weer het wordt. Regent het? Geen probleem, de kinderen kunnen nog steeds spelen en zich vermaken in het springkasteel. Er zijn kleine springkussens (3x3m) tot grote luchtkastelen (6x5m of nog groter) te huur, geschikt voor respectievelijk 5 tot 18 kinderen of meer!

Verschillende soorten en maten springkastelen die je kunt huren

Let op: overdekte springkastelen bestaan uit grote lappen zeil die gevuld worden met lucht. Dit betekent dat een onopgeblazen luchtkasteel alsnog erg zwaar kan zijn, en niet altijd door één persoon te tillen is. Zorg daarom voor geschikt vervoer zoals een busje of een aanhanger met huif, als je het springkussen zelf haalt en terugbrengt. Het gewicht van overdekte springkastelen varieert van 70 tot 250 kilogram. Houd rekening met de maten van het springkussen: zorg dat het overdekte springkasteel als hij volledig opgeblazen is nergens tegenaan komt, om schade te voorkomen. Denk ook aan de hoogte van het overdekte springkussen, vooral als je van plan bent om deze binnen op te zetten. De hoogte varieert van 2,5 tot 6 meter.

Veilig spelen in een overdekt springkasteel

Als je van plan bent een springkasteel te huren, dan is het belangrijk om stil te staan bij een aantal zaken. Veiligheid is vooral van belang bij het huren en gebruiken van een luchtkasteel. Zorg er daarom voor dat er één of meerdere volwassenen extra aanwezig zijn zodat zij toezicht kunnen houden tijdens het gebruik van het springkussen.

Denk aan de stroomvoorziening als je een overdekt springkussen huurt

Springkussens worden door verhuurbedrijven geleverd inclusief blower. Deze blower kun je aansluiten op het springkussen, en hiermee het springkasteel opblazen. Tijdens het gebruiken van het overdekte springkasteel moet de blower constant lucht blijven toevoegen aan het overdekte springkasteel. Daarom is er constant toevoer van stroom nodig. Als je een springkussen wilt installeren op een veld waar geen toegang tot netstroom is, dan kan het handig zijn om een aggregaat te huren. Wel toegang tot stroom, maar is het snoer te kort? Huur dan een haspel.