Overdekt springkussen huren

19 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 49,- tot € 109,- en hangt af van de afmetingen en het thema van het springkussen. (huuradvies)

Top 19 verhuurbedrijven

 • Pak kortingscode
 • Huurtopper 2022
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Meest gekozen
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Ook 's avonds open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
49,-
76,-
109,-
Per weekend
98,-
153,-
218,-
Per week
343,-
535,-
762,-

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 3,5 tot 10 m
Hoogte variërend van 2,5 tot 6 m
Eigen gewicht variërend van 70 tot 250 kg
Doelgroep van 1 tot 14 jaar

De volgende data helpen je verder

Min.
Gem.
Max.
Beoordeling van aanbieders
8.2
9.4
10
Borg
€100
€100
€100

Recente huuraanvragen

Springkussen Unicorn Slide in Delft

voor 11 uur bij Partyverhuren.nl

11-04-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Mijn dochter had de tijd van haar leven met haar vrienden en vriendinnetjes! Het weer zat mee maar met het gesloten dakje had het ook met regen goedgekomen. Snelle, duidelijke en vlotte communicatie met het bedrijf zelf. Ophalen en wegbrengen was makkelijk, opzetten en opruimen zo gebeurd. Top! Gaan we vaker doen! Lees meer

Gehuurd:

Springkussen overdekt 04-01-2024
Slecht weer op komst? Huur een overdekt springkussen

Een overdekt springkussen kun je huren voor zowel buiten als binnen. Buiten is een overdekt luchtkasteel handig als je niet zeker weet wat voor een weer het wordt. Regent het? Geen probleem, de kinderen kunnen nog steeds spelen en zich vermaken in het springkasteel. Er zijn kleine springkussens (3x3m) tot grote luchtkastelen (6x5m of nog groter) te huur, geschikt voor respectievelijk 5 tot 18 kinderen of meer!

Verschillende soorten en maten springkastelen die je kunt huren

Let op: overdekte springkastelen bestaan uit grote lappen zeil die gevuld worden met lucht. Dit betekent dat een onopgeblazen luchtkasteel alsnog erg zwaar kan zijn, en niet altijd door één persoon te tillen is. Zorg daarom voor geschikt vervoer zoals een busje of een aanhanger met huif, als je het springkussen zelf haalt en terugbrengt. Het gewicht van overdekte springkastelen varieert van 70 tot 250 kilogram. Houd rekening met de maten van het springkussen: zorg dat het overdekte springkasteel als hij volledig opgeblazen is nergens tegenaan komt, om schade te voorkomen. Denk ook aan de hoogte van het overdekte springkussen, vooral als je van plan bent om deze binnen op te zetten. De hoogte varieert van 2,5 tot 6 meter.

Veilig spelen in een overdekt springkasteel

Als je van plan bent een springkasteel te huren, dan is het belangrijk om stil te staan bij een aantal zaken. Veiligheid is vooral van belang bij het huren en gebruiken van een luchtkasteel. Zorg er daarom voor dat er één of meerdere volwassenen extra aanwezig zijn zodat zij toezicht kunnen houden tijdens het gebruik van het springkussen.

Denk aan de stroomvoorziening als je een overdekt springkussen huurt

Springkussens worden door verhuurbedrijven geleverd inclusief blower. Deze blower kun je aansluiten op het springkussen, en hiermee het springkasteel opblazen. Tijdens het gebruiken van het overdekte springkasteel moet de blower constant lucht blijven toevoegen aan het overdekte springkasteel. Daarom is er constant toevoer van stroom nodig. Als je een springkussen wilt installeren op een veld waar geen toegang tot netstroom is, dan kan het handig zijn om een aggregaat te huren. Wel toegang tot stroom, maar is het snoer te kort? Huur dan een haspel.