Suikerspinmachine huren

10 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 45,- tot € 105,- en hangen af van het model en eventueel meegeleverde ingrediënten.

Top 10 verhuurbedrijven

 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 50 tot 80 cm
Breedte variërend van 50 tot 80 cm
Hoogte variërend van 50 tot 91 cm
Vermogen variërend van 950 tot 13.800 W
Spanning 230 of 220 V
Gewicht variërend van 10 tot 35 kg

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


2,0

Voor een opening van een nieuwe locatie leenden we een suikerspin- en popcornmachine inclusief ingrediënten. We zijn niet tevreden over de geleverde service. SG verhuur leverde niet wat er werd beloofd (slechts 60 suikerspinstokjes in plaats van 100). De foto's op de website zijn dan ook erg misleidend. Zo staat er op de ingrediënten voor de popcorn zout en zonnebloemolie. Ondanks dat deze wel op de foto stonden, werden deze uiteindelijk niet geleverd. De omschrijving van het product was dan ook redelijk vaag. Bovendien waren de apparaten nog vies van een eerder gebruik. Op onze mailtjes over het bovenstaande probleem wordt vervolgens niet gereageerd, maar we ontvangen wel een mailtje met de vraag een positieve beoordeling achter te laten. Een apart verzoek. Vandaar een 2 als eindcijfer. Jammer dat het zo heeft moeten lopen! Lees meer

Gehuurd:

Suikerspinmachine

op 14-10-2022

01-11-2022
Stil je zoete trek, huur een suikerspinmachine

Organiseer je een evenement waar kinderen aanwezig zijn? Verras ze dan met een gehuurde suikerspinmachine. Dit luchtige snoepgoed laat veel kinderharten sneller kloppen. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven waarbij je een suikerspinmachine kunt huren. Er zijn veel verschillende formaten en uitvoeringen suikerspinmachines te huur. Je kunt alleen de machine huren, maar er zijn ook verrijdbare varianten te huur waarin de machine verwerkt is.

Let op: als je een suikerspinmachine buiten gebruikt, kan de wind roet in het eten gooien. Zorg daarom dat je een suikerspinmachine huurt met een windkap. Bij de ene verhuurder huur je een suikerspinmachine per dag, bij de andere verhuurder kan dit per uur of per dagdeel. Huur jij jouw suikerspinmachine met of zonder begeleider?

Suikerspinmachine huren? Denk ook aan de grondstoffen

Met een suikerspinmachine alleen ben je er nog niet helemaal. Je hebt uiteraard ook stokjes en grondstoffen zoals suiker en kleurstoffen nodig. Bij het ene verhuurbedrijf wordt dit compleet geleverd voor 50 suikerspinnen. Wil je meer suikerspinnen maken? Dan kun je vaak tegen een meerprijs meer grondstoffen aanschaffen bij de verhuurder. Bij andere verhuurbedrijven zitten er geen grondstoffen bij de huurprijs inbegrepen. Goed om hier op te letten voordat je huurt. Je kunt ongeveer één suikerspin maken per minuut. Houd hier rekening mee als je berekent hoe lang je de suikerspinmachine wilt huren. De suiker moet verwarmd worden en door de centrifuge tot draden worden uitgewaaierd. Dit gebeurt op elektriciteit. Zorg daarom dat er aansluiting is op netstroom. Huur eventueel een kabelhaspel om de afstand te overbruggen.

Het gewicht van de machine verschilt per verhuurbedrijf, van 10 tot 35 kg. De suikerspinmachine past vaak gewoon in een personenauto. Heb je geen gepast vervoer? Geen nood, vaak kan het verhuurbedrijf de machine laten bezorgen en weer ophalen. Zo kan jij je bezighouden met de organisatie van het event. Sommige verhuurbedrijven bieden ook de mogelijkheid aan om bedienend personeel in te hurenka. Op deze manier heb je er helemaal geen omkijken meer naar.