Vind jouw beste huurdeal

Suikerspinmachine huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Riwojo logo

Voor een geslaagd evenement!

Wageningen
v.a. 91,-

Hopje Verhuur logo

breedste en goedkoopste assortiment

Geesteren
v.a. 60,-

Hoogland attractie verhuur logo

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel

Oosternijkerk
v.a. 59,-

Eeft van der Ende Entertainment logo

Alles op het gebied van Entertainment

Maasdijk
v.a. 79,-

Powersounds logo

Powersounds: Alles in huis voor een super feest!

Rotterdam
v.a. 54,-

ESG Verhuur - Event Support Group logo

Horeca- Party- en Event Verhuur - Goedkoop Bezorgd

Tilburg
v.a. 105,-

Huurhoeftnietduur.nl logo

Zeer voordelig, goede service!

Meerdere vestigingen
v.a. 80,-

Gigapret Attractie- en Partyverhuur logo

Elders goedkoper, dan passen wij onze prijs aan!

Huissen
v.a. 65,-

Broekies Verhuur logo

Keuze uit 1.200 attracties, spellen en decors

Bunnik
v.a. 65,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Stil je zoete trek, huur een suikerspinmachine

Organiseer je een evenement waar kinderen aanwezig zijn? Verras ze dan met een gehuurde suikerspinmachine. Dit luchtige snoepgoed laat veel kinderharten sneller kloppen. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven waarbij je een suikerspinmachine kunt huren. Er zijn veel verschillende formaten en uitvoeringen suikerspinmachines te huur. Je kunt alleen de machine huren, maar er zijn ook verrijdbare varianten te huur waarin de machine verwerkt is.

Let op: als je een suikerspinmachine buiten gebruikt, kan de wind roet in het eten gooien. Zorg daarom dat je een suikerspinmachine huurt met een windkap. Bij de ene verhuurder huur je een suikerspinmachine per dag, bij de andere verhuurder kan dit per uur of per dagdeel. Huur jij jouw suikerspinmachine met of zonder begeleider?

Suikerspinmachine huren? Denk ook aan de grondstoffen

Met een suikerspinmachine alleen ben je er nog niet helemaal. Je hebt uiteraard ook stokjes en grondstoffen zoals suiker en kleurstoffen nodig. Bij het ene verhuurbedrijf wordt dit compleet geleverd voor 50 suikerspinnen. Wil je meer suikerspinnen maken? Dan kun je vaak tegen een meerprijs meer grondstoffen aanschaffen bij de verhuurder. Bij andere verhuurbedrijven zitten er geen grondstoffen bij de huurprijs inbegrepen. Goed om hier op te letten voordat je huurt. Je kunt ongeveer één suikerspin maken per minuut. Houd hier rekening mee als je berekent hoe lang je de suikerspinmachine wilt huren. De suiker moet verwarmd worden en door de centrifuge tot draden worden uitgewaaierd. Dit gebeurt op elektriciteit. Zorg daarom dat er aansluiting is op netstroom. Huur eventueel een kabelhaspel om de afstand te overbruggen.

Het gewicht van de machine verschilt per verhuurbedrijf, van 10 tot 35 kg. De suikerspinmachine past vaak gewoon in een personenauto. Heb je geen gepast vervoer? Geen nood, vaak kan het verhuurbedrijf de machine laten bezorgen en weer ophalen. Zo kan jij je bezighouden met de organisatie van het event. Sommige verhuurbedrijven bieden ook de mogelijkheid aan om bedienend personeel in te hurenka. Op deze manier heb je er helemaal geen omkijken meer naar.

Kenmerken en varianten

  • Lengte variërend van 50 tot 80 cm
  • Breedte variërend van 50 tot 80 cm
  • Hoogte variërend van 50 tot 91 cm
  • Vermogen variërend van 950 tot 13.800 W
  • Spanning 230 of 220 V
  • Gewicht variërend van 10 tot 35 kg