Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Terrasverwarmer huren

De prijzen variëren van € 10,- tot € 65,- per dag, afhankelijk van de uitvoering (gas/elektrisch) en het vermogen.

Vergelijk verhuurbedrijven

 • Het is een FEEST om met ONS zaken te doen!
  Waalre
 • Verhuur van machines, gereedschappen en steigers.
  Meerdere vestigingen v.a. 15,-
  v.a. 15,-
 • Bij ons mag alles ongewassen retour
  Zwijndrecht v.a. 12,-
  v.a. 12,-
 • Groot assortiment, goedkoop transport.
  Meerdere vestigingen
 • Altijd voordelig huren!
  Tilburg v.a. 15,-
  v.a. 15,-
 • Services & Oplossingen, Kwaliteit zonder Nonsens !
  Bakel v.a. 12,-
  v.a. 12,-
 • Maakt uw party compleet!
  Rotterdam v.a. 13,-
  v.a. 13,-
 • Verhuurt alles voor uw feest!
  Groningen v.a. 15,-
  v.a. 15,-

Huuralternatieven

Warmte en gezelligheid met gehuurde terrasverwarming 

Terrasverwarming is te huur in allerlei soorten en maten. Er zijn terrasheaters die werken op gas en op elektriciteit. Deze laatste variant werkt met straling, namelijk infrarood. Deze straling geeft direct warmte af en kan een oppervlakte van 5-10 m2 verwarmen. De prijs van een elektrische terrasverwarmer ligt vaak ook lager dan de variant op gas. Let op: plaats de terrasverwarming altijd op een windstille plek voor een zo hoog mogelijk rendement, bijvoorbeeld in een gehuurde partytent

Verschillende soorten terrasheaters die je kan huren

Er zijn verschillende soorten elektrische en op gas werkende terrasverwarming te huur. Bovendien heb je naast terrasheaters ook binnenverwarming in de vorm van straalkachels en tentverwarming. Tentverwarming kun je bijvoorbeeld huren in de vorm van een buisvormige nokverwarming. Dat is een verwarmingsbuis die je aan het plafond van de tent hangt. Zo wordt de volledige ruimte egaal verwarmd zonder dat de verwarming in de weg staat. 

Gas of elektrische terrasverwarmer huren

Er zijn terrasheaters die op gas en elektriciteit werken. Terrasheaters die werken op gas zijn uitermate geschikt om een binnen- of buitenruimte van warmte te voorzien. Dit soort terrasverwarming is ideaal om te huren, omdat je deze niet hoeft aan te sluiten op elektriciteit, en ze dus overal waar je wilt neer kunt zetten. Gas heaters hebben een vermogen variërend van 9 tot 13,5 kW.

Je kunt ook overwegen om terrasverwarming te huren in de vorm van infraroodverwarming. Elektrische terrasverwarmers zijn efficiënter in gebruik van brandstof, en daarom ook beter voor het milieu. Elektrische heaters hebben wel minder vermogen dan de gas variant (0,5 tot 2,5 kW). 

Tips voor het huren van terrasverwarming

Ben je van plan om een terras verwarmer te huren, maar weet je niet bij welk verhuurbedrijf je het beste terecht kunt, dan biedt Huren.nl uitkomst. Het is niet altijd even makkelijk om verhuurders van terrasverwarming te vergelijken, daarom geven we je wat tips. Niet alle verhuurbedrijven hebben de BTW in hun getoonde huurprijs berekend. De huurprijs is bij veel verhuurbedrijven exclusief brandstof. Gelukkig leveren de verhuurbedrijven vaak zelf ook benodigde gasflessen. Je kunt terrasheaters bij de meeste verhuurbedrijven per dag of per week huren. Heb je de verwarming een aantal dagen nodig? Bekijk dan of het goedkoper is om de heater een week lang te huren, dit kan vaak schelen in de kosten.

De meeste staande terrasverwarmers zijn telescopisch in te schuiven. Waardoor ze weinig ruimte innemen en zo eenvoudig te vervoeren zijn. Het gewicht van een terrasverwarmer varieert tussen de 10 en 22 kg.
Denk ook altijd aan de veiligheid. Gelukkig hebben de meeste gas terrasheaters valbeveiliging. Valt de heater, dan wordt het gas automatisch afgesloten. Controleer dit altijd van te voren. Bekijk op Huren.nl het aanbod van de verschillende verhuurders en vergelijk eenvoudig en snel.    

Kenmerken en varianten

 • Variant
  gas of elektrisch
 • Vermogen elektrisch variant
  variërend van 0.5 tot 2.5 kW
 • Verbruik gas variant
  variërend van 0.75 tot 1.25 kg/u
 • Vermogen gas variant
  variërend van 9 tot 13.5 kW
 • Eigen gewicht
  variërend van 10 tot 22 kg
 • Hoogte
  variërend van 160 tot 230 cm
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Alternatieve links