Big Party Verhuur

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 00:00 - 00:00
  • Dinsdag 00:00 - 00:00
  • Woensdag 00:00 - 00:00
  • Donderdag 00:00 - 00:00
  • Vrijdag 00:00 - 00:00
  • Zaterdag 00:00 - 00:00
  • Zondag 00:00 - 00:00
  • Als je een vraag hebt en je wil hem snel beantwoord hebben stuur dan een appje.

Beoordeling (13)


9,0

Wij hadden het multiplay springkussen met de olifant en plonsbad erbij, voor de kinderfeestjes van onze kids gehuurd. Echt een aanrader bij mooi weer en voor extra veel waterpret. Kinderen waren er niet af te krijgen en alle spelletjes, van tikketje tot watervoetbal is er op gedaan. Service van Big party is altijd goed en gezellig mensen die komen opbouwen en ophalen! Lees meer

Gehuurd:

Multiplay springkussen

op 21-06-2023


10

Top service. Tent en heater gehuurd voor een corona drive-in. Alles op tijd gebracht en opgezet. Goed gehumeurd ondanks het vreselijk slechte weer. Fijn ook dat ze goed bereikbaar zijn en snel reageren op mails en appjes.

Gehuurd:

Partytent

op 27-12-2020


9,0

Keuring op tijd bij brengen, opzetten en ophalen. Gezellige kerels. Prima kwaliteit spullen. Komt goed zijn afspraken na en is ook goed bereikbaar. Aanrader!

Gehuurd:

Partytent

op 25-09-2020


10

Zeer tevreden heeft ons mooi uit de branding geholpen. Ga ik zeker nog een keer heen. Nogmaals bedankt

Gehuurd:

Biertafel

op 28-09-2020


9,0

Het springkussen was super in orde,en de service ook.Ik raad jullie zeker aan bij anderen.

Gehuurd:

Springkussen overdekt

op 26-09-2020


9,0

Door het slechte weer de plannen moeten omgooien voor burendag, maar Bigparty verhuur kwam met een goed idee! Een springkussen in een grote tent. Wat een succes! Gekleurde lampjes erboven, feest voor de kinderen. En wij stond tijdens de BBQ mooi droog . Top service!

Gehuurd:

Partytent

op 26-09-2020


10

Super service! Onze dochter van 4 (en haar vriendjes) vonden het Unicorn springkussen geweldig! Gegarandeerd een dag vol speelplezier!

Gehuurd:

Springkussen open

op 26-09-2020


8,0

Erg handig en dicht in de buurt te huren, goede service, vriendelijk geholpen!


10

Wij hebben een springkussen gehuurd voor een kinderfeestje. De service is zoals altijd snel, vriendelijk en goed betaalbaar! En mocht iets niet leverbaar zijn komt er altijd een passend alternatief! Top bedrijf!!


10

Voor een tuinfeest had ik nodig: partytenten, vloerdelen, statafels, biertafels, buffettafel, bestek en servies, koelwagen en koelkast. Party verhuur denkt mee en communicatie is heel erg goed. Doet wat hij belooft. Mede dankzij de spullen die op tijd werden gebracht en ook weer werden opgehaald, hadden wij een prima feest! Lees meer

Gehuurd:

Vloerdelen


10

Handig en snel alles via de app geregeld. Afspraken worden keurig nagekomen


9,0

Communicatie is super met Big Party verhuur. Wij hadden afgelopen weekend een tent met lichtjes en een heater gehuurd. De tent was zo makkelijk op te zetten! We zullen zeker vaker wat huren.


10

Wij hadden met burendag een easy up tent gehuurd bij Big Party verhuur van 6 bij 3 meter. Kon kiezen tussen zelf opzetten of laten plaatsen. Wij kozen het laatste. Er word netjes even gebeld als ze onderweg zijn (omdat een klus ervoor altijd kan uitlopen en je anders staat te wachten). Ze waren met zijn 2en en erg vriendelijk. Overleggen hoe, wat en waar en hup je tent staat. Echt top!!! Zondags werd de tent weer opgehaald. De eigenaar weet waar hij mee bezig is en neemt service serieus. Een echte aanrader!!! Lees meer

Informatie over Big Party Verhuur
Big Party verhuur. Voor al u Party verhuur artikelen.
Details openingstijden

Als je een vraag hebt en je wil hem snel beantwoord hebben stuur dan een appje.

Bekijk ook andere aanbieders voor