Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Terrasverwarmer huren in Dordrecht

De prijzen variëren van € 12,- tot € 43,- per dag, afhankelijk van de uitvoering (gas/elektrisch) en het vermogen.

Vergelijk 5 verhuurbedrijven

10 km
 • 5 km
 • 10 km
 • 25 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • Bij ons mag alles ongewassen retour
  4 km Zwijndrecht v.a. 12,-
  v.a. 12,-
 • Partyverhuur zoals u het wilt!
  9 km Heinenoord v.a. 18,-
  v.a. 18,-
 • - Dordrecht v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • 9 km Hardinxveld-Giessendam v.a. 25,-
  v.a. 25,-
 • - Dordrecht v.a. 43,-
  v.a. 43,-
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Handige info over de huur en het gebruik van terrasheaters in Dordrecht

Het huren van een terrasheater in Dordrecht is een fluitje van een cent sinds Huren.nl bestaat. Je vindt hier namelijk alle verhuurbedrijven van terrasverwarming in Dordrecht (en onder andere ook nabij Papendrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht) op een rijtje. Het huren van terrasverwarming in Dordrecht is eenvoudig, het gebruik ervan ook, maar het is wel belangrijk om even stil te staan bij een aantal veiligheidsfactoren. Na gebruik van een gehuurde terrasheater op gas, is het belangrijk om de gaskraan altijd helemaal uit te draaien. Zet de terrasverwarming, of deze nou op gas of elektriciteit werkt, altijd op een stevige, egale en vlakke ondergrond. Zorg dat je een stalen gasfles gebruikt om de terrasheater te verzwaren. Op deze manier voorkom je dat de terrasverwarming omvalt. Mocht dit toch gebeuren, zorg dan dat je weet of de terrasverwarming een omvalbeveiliging heeft. Hierbij wordt de toevoer van gas direct afgesloten als de terrasverwarming omvalt. Bekijk de verhuurbedrijven in Dordrecht via Huren.nl, vergelijk de verhuurders zelf op locatie, service en het aanbod op het gebied van terrasverwarming makkelijk en snel via Huren.nl!

Kenmerken en varianten

 • Variant
  gas of elektrisch
 • Vermogen elektrisch variant
  variërend van 0.5 tot 2.5 kW
 • Verbruik gas variant
  variërend van 0.75 tot 1.25 kg/u
 • Vermogen gas variant
  variërend van 9 tot 13.5 kW
 • Eigen gewicht
  variërend van 10 tot 22 kg
 • Hoogte
  variërend van 160 tot 230 cm

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Wat zijn de voor -en nadelen van een staande heater?

  Als huurder kun je de keuze maken voor staande gasverwarmers of elektrische verwarmers. Staande heaters nemen veel ruimte in en vallen daardoor ook meer op. De staande terrasverwarmers hebben echter meerdere voordelen ten opzichte van hangende terrasverwarmers. Zo genereren staande terrasverwarmers meer warmte, wordt de warmte beter verspreid en zijn ze relatief makkelijk te verplaatsen. Indien deze voordelen niet helemaal aansluiten op jouw wensen kun je ook kijk naar een verhuurder van een van onze <a href="/p11157/heater-hangend">hangende terrasverwarmers</a>.

 • Wat zijn de verschillen tussen gas en elektrische verwarmers?

  Beide terrasverwarmers brengen enkele voordelen met zich mee. Een elektrische heater is goedkoper om te huren, eenvoudig in gebruik en warmt sneller op. De nadelen van elektrische heaters zijn echter dat de warmte meer gericht is en dat de plaatsing wordt beperkt door het stroomsnoer. Een terrasverwarmer op gas heeft een groter bereik, verspreidt de warmte beter en is op veel plekken te plaatsen omdat je niet met stroom werkt maar alleen met een losse gasfles. Het nadeel van gasheaters is echter dat ze niet altijd zijn toegestaan op balkons of dakterrassen in verband met brandgevaar.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van de reservering?

  Dit is volledig afhankelijk van de betreffende verhuurder, bij sommige verhuurders zal dit kosteloos zijn mits er op tijd wordt aangegeven dat je de reservering wil annuleren. Hoe dichter bij de leveringsdatum je annuleert des te hoger de annuleringskosten vaak zijn. Je kunt de annuleringskosten vaak vinden in de algemene voorwaarden van de verhuurder.

 • Hoeveel terrasverwarmers heb ik nodig?

  Het aantal terrasverwarmers dat je nodig hebt is afhankelijk van de grootte van de ruimte die je wil verwarmen. Je kunt de verhuurders benaderen om een indicatie te krijgen van hoeveel heaters je nodig zal hebben voor jouw ruimte evenals wat hiervoor de kosten zouden zijn. Zij kunnen vaak bijvoorbeeld aan de hand van de grootte van de hal of tent kunnen berekenen hoeveel vermogen je aan terrasverwarming nodig hebt. Indien je een grote ruimte wil verwarmen kan je ook kijken naar het huren van een <a href="/p1178/heater-direct">warmtekanon</a>.

 • Moet er een borgsom worden betaald?

  In veel gevallen moet er bij de huur of verlenging van het huurcontract een waarborgsom worden betaald, deze waarborgsom wordt vastgesteld door de verhuurder. Sommige verhuurders vragen een vaste prijs voor de borg, deze kan tussen de €50 en €100 liggen. Bekijk voordat je gaat huren daarom goed welke borg er wordt gehanteerd door de door jou gekozen verhuurder, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Levering

 • Wordt er een gasfles met de gasverwarmers meegeleverd?

  In vrijwel geen enkel geval wordt de gasfles standaard meegeleverd, wel bieden de meeste verhuurders de optie om deze tegen extra kosten mee te bestellen, de kosten hiervan kunnen variëren van €20 tot €35. Om hier zeker van te zijn adviseren wij om dit te controleren bij de verhuurder.

 • Kan de terrasverwarmer ook worden bezorgd?

  Er zijn diverse aanbieders die afhankelijk van uw locatie kunnen bezorgen, in veel gevallen zijn hier wel extra kosten aan verbonden. Kijk voor de zekerheid op de website van de verhuurder of de mogelijkheid wordt geboden om ook bij jou in de buurt te leveren. De prijs van levering kan variëren van een vast bedrag tot een prijs op basis van kilometers, de prijs hiervan is vaak rond de €0,50 per kilometer.

Gebruik

 • Wat is het brandgevaar van een heater?

  Een gasheater is gevaarlijker dan een elektrische heater doordat er ontbranding ontstaat om warmte te creëren. Elektrische heaters zijn veiliger doordat er geen ontbranding plaatsvindt, wel kan de behuizing van heaters erg warm worden het wordt daarom aangeraden om de heater niet in de buurt te plaatsen van licht ontvlambare materialen evenals het richten van de heater op deze materialen. Let daarom altijd goed op, bijvoorbeeld als je de heater gebruikt als partytent verwarming dat hij dus niet te dicht bij het tentdoek staat. Om een beter gevoel te krijgen bij het precieze risico raden wij je aan om contact op te nemen met een van de verhuurders.

 • Wat is de brandduur met één gasfles?

  Een terrasverwarmer op gas kan een brandduur van wel 50 uur hebben op een volle gasfles, de brandduur kan natuurlijk sterk variëren per terrasheater, kijk daarom op de website van de verhuurder wat de precieze brandduur van jouw gas terrasverwarmer is. Wellicht heb je namelijk meerdere gasflessen nodig, het is dan prettig om voorbereid te zijn zodat je nooit zonder verwarming zit of staat.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Alternatieve links