Koningsdag

Vier Koningsdag met de juiste huurartikelen

Sinds we geen Koninginnedag meer hebben, maar het veranderd is naar Koningsdag, moest Nederland eventjes wennen. Het voordeel was dat niemand zich meer zorgen hoeft te maken over de wel of niet aanwezige tussen-n in ‘Koninginnedag’. Verder is er weinig verandert: Koningsdag is nog steeds een feestdag die de avond ervoor met Koningsnacht om 18:00 al begint, en pas de volgende avond stopt. Genoeg reden dus om een goed feestje te bouwen. Huren.nl heeft leuke huurideeën voor jou op een rijtje gezet.

Sta je op de vrijmarkt met Koningsnacht of Koningsdag?

Ben jij een van de gelukkigen die dit jaar een plekje weet te bemachtigen op een van de verschillende vrijmarkten in Nederland? En ga je al ’s avonds met Koningsnacht staan? Of wacht je tot de volgende dag om vroeg uit de veren te gaan en jouw plekje in te richten? Huren.nl heeft een aantal handige producten bedacht die je kunt huren om jouw Koningsdag te laten slagen. In Nederland is het eind april meestal wel aangenaam qua temperatuur, maar je weet nooit of er een bui gaat vallen op jouw spulletjes. Wees op alles voorbereid en huur een partytent zodat jij en de spulletjes die je wilt verkopen droog blijven. Je kunt ook kiezen om een partykraam of marktkraam te huren. Wil je er eventjes bij gaan zitten? Huur dan klapstoeltjes zodat jij en je familie en vrienden rustig kunnen zitten en kijken naar de mensenmassa die voorbij loopt. Blijf uit de zon met een parasol, geniet van muziek uit goeie gehuurde speakers, huur een biertafel of statafel om gezellig met vrienden te hangen, en vergeet vooral de biertap niet te huren!

Lekker eten en spelletjes spelen tijdens Koningsdag

Of je het nou voor jezelf doet of van plan bent om eten te gaan verkopen, het huren van een gourmetstel of barbecue is nooit een slecht idee. Als je echt een mooie barbecue huren wilt, kun je ook kiezen om een American barbecue te huren, en/of een frituur voor de nodige bittergarnituur en frietjes. Je hebt nu een goede plek en qua eten ben je ook voorzien, maar hoe zit het met vermaak? Huur leuke spellen om zelf te spelen of natuurlijk door voorbijgangers te laten spelen, zodat ze leuke of grappige dingen kunnen winnen. Kies bijvoorbeeld voor het huren van een sjoelbak, een rad van fortuin of andere leuke Oudhollandse spellen.